Skip to content

برگزاری مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علم و فناوری مازندران

به مناسبت هفته پژوهش و فناوری برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فناوری مازندران و در مراسمی که به مناسبت هفته پژوهش و فناوری برگزار شد، پژوهشگران برتر دانشگاه علم و فناوری مازندران در سال 1403 معرفی و از آنان تقدیر به عمل آمد.

در ابتدای این نشست، دکتر ربانی، ریاست دانشگاه علم و فناوری مازندران ضمن تبریک ایام سالروز ولادت حضرت زهرا (س) و گرامیداشت روز زن و تبریک هفته پژوهش و فناوری؛ با اشاره به جایگاه مهم پژوهش در کلام ائمه معصومین (علیها السلام)، تاکید کرد: همواره تحقیق و پژوهش افضل اعمال بوده و به فرموده پیامبر عظیم‌ الشان اسلام (ص)، کسی در مسیر پژوهش فعالیت داشته باشد و آثار مکتوبی به جای بگذارد، گناهش آمرزیده خواهد شد و در مسیر بهشت قرار خواهد گرفت. دکتر ربانی در ادامه افزود: بی تردید آن پژوهشی می تواند چنین اجری داشته باشد که با هدف حل مشکلات مردم و جامعه تعریف و اجرا شده باشد.

  

دکتر ربانی در ادامه، پژوهش را مهمترین عنصر توسعه کشور دانست و افزود: پژوهش واقعی باید به حل مشکلات مردم بپردازد و در راستای آسایش، آرامش و ارتقا سطح زندگی مردم انجام شود. وی در خاتمه، با اشاره به پایین بودن سرانه‌ی پژوهشی در ایران؛ بیان داشت: مشکلات معیشتی محققین و پژوهشگران، کمبود امکانات زیرساختی در حوزه پژوهش و تحقیقات، عدم شفافیت و توزیع غیرعادلانه پروژه های صنعتی از مهمترین عوامل عدم تحقق پژوهشهای کاربردی در برخی دانشگاهها می باشد و لازم است با برطرف نمودن این موانع و هچنین تقویت روحیه کارگروهی و بکارگیری تخصص های مختلف به سمت پژوهشهای کاربردی با هدف رفع چالشها و مشکلات کشور گام برداریم.

در ادامه جلسه، حجه الاسلام حیدری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، با اشاره به افتخار آفرینی پژوهشگران در عرصه ملی و بین المللی، اظهار داشت: علی رغم تبلیغاتی که انجام می شود در سالهای بعد از انقلاب اسلامی حضور بانوان در عرصه های مختلف بویژه در زمینه تحقیق و پژوهش روز به روز با رشد و پیشرفت همراه بوده و این موضوع از دستاوردها و افتخارات انقلاب اسلامی است. وی در ادامه افزود: سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد، تولید دانش (پژوهش)، انتقال دانش (آموزش) و اشاعه و نشر دانش (ارائه خدمت) را به عنوان سه کارکرد اصلی دانشگاهها عنوان نموده است و لازم است تا رشد توامان علمی و معنوی دانشجویان مورد توجه ویژه اساتید دانشگاهی قرار بگیرد.

  

در ادامه این مراسم، دکتر محمد رضا سرمستی امامی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه، ضمن تبریک هفته‌ی پژوهش به اساتید دانشگاه علم و فناوری مازندران، با اشاره به اخذ مجوز راه‌اندازی پردیس علم و فناوری و موافقت اولیه با برگزاری رویداد بین‌المللی خلاق‌شو، از راه‌اندازی وبسایت اولین نشریه علمی- تخصصی دانشگاه خبر داد و افزود: با توجه به راه اندازی وب سایت این نشریه علمی فرآیند پذیرش و داوری مقالات به زودی آغاز خواهد شد و محققین گرامی می توانند مقالات علمی و پژوهشی خود را در حوزه های مرتبط با موضوع محیط زیست و انرژی برای این نشریه ارسال نمایند.

در بخش پایانی این مراسم، دکتر علی کرمانی، مدیر پژوهشی دانشگاه ضمن ارائه گزارشی از پیشرفت‌های پژوهشی در سال ۱۴۰۳، به معرفی سرآمدان پژوهشی دانشگاه در سال جاری، پژوهشگران برتر گروه‌های آموزشی و افتخار آفرینان پژوهشی دانشگاه در عرصه‌های ملی و بین‌المللی پرداخت که توسط ریاست و معاونین دانشگاه، از آنان تجلیل بعمل آمد. اسامی نفرات برگزیده به شرح ذیل می باشد:

۱. سرآمدان پژوهشی دانشگاه : دکتر محمد اسلامیان، دکتر جمشید پیرگزی، دکتر معصومه خودسوز

۲. پژوهشگران یک درصد برتر جهان :دکتر شیرین چنارانی و دکتر علیرضا ذکریا زاده

۳. پژوهشگر دو درصد برتر جهان : دکتر محمد مهدی سبزه میدانی

۴. پژوهشگر برتر استان مازندران : دکتر محمد اسلامیان

۵. فناور برتر استان مازندران : دکتر حمید محمدزاده

۶. پژوهشگران برتر گروههای آموزشی مهندسی برق (قدرت): دکتر محمد غلامی

مهندسی برق (الکترونیک): دکتر سید رضا عبداللهی

مهندسی کامپیوتر: دکتر علی قنبری

مهندسی شیمی: دکتر ستار ارشدی

مهندسی صنایع: دکتر محسن رضایی

مهندسی عمران: دکتر رضوان باباگلی

ریاضیات و کاربردها: دکتر احمد کمندی

۷. طرح پژوهشی برگزیده (خارج از موسسه): دکتر ایرج احمدی، دکتر مصطفی غلامی و دکتر میلاد نیازآذری

        

همچنین در این مراسم از دکتر اکبر هاشمی و دکتر معصومه خودسوز به جهت ارتقا مرتبه علمی تجلیل به عمل آمد. خاطر نشان می‌گردد که در بخشی از این مراسم که به تبادل نظر و گفتگو بین هیات رئیسه دانشگاه و اعضای هیئت علمی دانشگاه اختصاص یافت، ضمن تقدیر از اقدامات و فعالیتهای تیم مدیریتی مجموعه در سه سال گذشته، به مواردی همچون ضرورت افزایش اعتبار پژوهانه اعضای هیئت علمی، اختصاص فضای فیزیکی و فراهم نمودن امکانات آزمایشگاه‌های تحقیقاتی، افزایش حمایت از طرح‌های پژوهشی با هدف ارتقا سطح فعالیتهای پژوهشی اشاره شد.