امروز شنبه ۵ فروردين ۱۳۹۶
اخبار ۱۳۹۵/۱۰/۲۰ ۰۰:۱۸ ۱۶۶ حسن بابوئی
پیام تسلیت ریاست دانشگاه در پی درگذشت آیت لله هاشمی رفسنجانی
یار دیرین امام و رهبری، مجاهد انقلابی و پشتیبان جوامع علمی و دانشگاهیان در روزهای پرفراز و نشیب پیشرفتهای علم و فناوری، به ملکوت اعلی پیوست....

انا لله و انا الیه راجعون

یک عمر مبارزه مخلصانه از روزهای حبس و شکنجه در رژیم ستمشاهی، تا فرماندهی سخت و طاقت فرسای جنگ تحمیلی و سپس تلاش خستگی ناپذیر در مسیر پیشرفت و جهاد سازندگی، که همیشه موجبات خشنودی و رضایت امام،  رهبری معظم و مردم را به ارمغان می آورد، جزو کارنامه ایشان و انقلاب اسلامی ما است و ملت عزیزمان، بالاخص جامعه فرهیختگان و دانشگاهیان، هرگز آنها را از یاد نخواهند برد.

اینجانب این ضایعه را به محضر حضرت ولیعصر (عج)، مقام معظم رهبری، بیت شریف ایشان، جامعه بزرگ روحانیت و دانشگاه، مردم شریف استان مازندران و ایران، به خصوص خانواده بزرگ دانشگاه علم و فناوری مازندران تسلیت و تعزیت عرض کرده و از خداوند متعال، غفران و رحمت این عزیز مجاهد را مسئلت دارم.

حمید محمدزاده
رئیس دانشگاه علم و فناوری مازندران