لوگوی جشنواره وب و موبایل ایران
امروز دوشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۵
اخبار ۱۳۹۵/۱۰/۱۶ ۱۸:۵۵ ۹۵۷ سمیه قلندری
(جدید) اطلاعیه مهم در خصوص برگزاری امتحانات پایان ترم
بسیار مهم....قابل توجه دانشجویان گرامی،نکاتی که در جلسه امتحان باید مراعات شود ....

<<< اطلاعیه مهم در خصوص امتحانات نیمسال اول 96-95 >>>

1- به همراه داشتن کارت دانشجویی در جلسه امتحان الزامی است.

2- با توجه به ثبت الکترونیکی اثر انگشت، ضرورتی برای داشتن کارت ورود به جلسه امتحان وجود ندارد.

3- دانشجویانی که تاکنون جهت تعریف اثر انگشت اقدام ننموده اند، لزوما باید یک ساعت قبل از شروع امتحان در دانشکده فنی و مهندسی (آزمایشگاه) حضور داشته و نسبت به تعریف اثر انگشت اقدام نمایند.

4- شماره صندلی هر آزمون در سامانه آموزش (قسمت آزمونهای پایان ترم ----> وارد نمودن عدد 951 در کادر مربوطه) موجود می باشد.

تذکر: حروف انگلیسی در کنار شماره صندلی، صرفا" مربوط به آموزش می باشد و دانشجویان گرامی فقط عدد شماره مندرج را برای هر درس به خاطر داشته باشند.

5- تذکر بسیار مهم:

پس از  ورود به سالن امتحانات و بعد از ثبت اثر انگشت در هر جلسه آزمون، امکان خروج از جلسه به هیچ عنوان وجود نخواهد داشت. لطفا" هنگام ورود، لوازم ضروری و مورد نیاز از قبیل خودکار، مداد، ماشین حساب و ..... را بهمراه داشته باشید.

بهتر است دانشجو جهت جلوگیری از بی نظمی در روز آزمون، مکان مربوط به شماره صندلی آزمون خود را براساس جدول زیر مشخص نماید:

نکاتی که در جلسه امتحان باید مراعات شود به شرح ذیل اعلام میگردد:

1- دانشجویان به تاریخ و ساعت امتحان دقت نمایند.

2- دانشجویانی که اثر انگشت تعریف نموده اند نیم ساعت قبل از شروع امتحان در محل برگزاری آزمون حضور داشته باشند.

3- قبل از استقرار بر روی صندلی، شماره صندلی را با شماره اعلام شده تطبیق دهند(هرگونه جابجایی در شماره صندلی تخلف محسوب می شود).

4- نام و نام خانوادگی، شماره صندلی، شماره دانشجویی و نام استاد را برروی تمامی برگه های پاسخنامه و یا اوراق امتحانی بنویسید.

5- پس از شروع امتحان، دانشجویی که با تاخیر در جلسه امتحان حضور پیدا کرده باشد تنها در صورتی می تواند در جلسه امتحان شرکت نماید که با نظر مسئول جلسه هیچ دانشجویی جلسه امتحان را ترک نکرده باشد.

6- همراه داشتن کارت دانشجویی  در هر جلسه امتحانی به همراه دانشجو الزامی می باشد.

7- دانشجویان موظف هستند در طول برگزاری امتحان آرامش و سکوت جلسات امتحانی را رعایت نمایند.

8- دانشجویان موظفند از انجام اعمال یا رفتاری که موجب اختلال یا وقفه در برگزاری امتحان میگردد پرهیز نمایند.

9-بهمراه داشتن و استفاده از هر نوع جزوه، متن نوشته شده، نوشتن مطالب کف دست و ... در جلسه امتحان ممنوع بوده و در صورت مشاهده هر یک از اقلام مذکور مراتب به منزله تقلب محسوب شده و طبق مقررات اقدام خواهد شد.

10- بهمراه داشتن هر نوع تلفن همراه، ماشین حساب کامپیوتری، کامپیوترهای جیبی،دستگاهmp3-4 در جلسه امتحان ممنوع بوده و در صورت مشاهده هر یک از اقلام مذکور مراتب به منزله تقلب محسوب شده و طبق مقررات اقدام خواهد شد.

11- هر گونه صحبت در جلسه امتحان با هر فردی بغیر از مراقبین تخلف و تقلب بوده و مصداق تقلب محسوب می شود.

12-  تبادل ماشین حساب در کلیه جلسات امتحانی ممنوع بوده و مصداق تقلب محسوب می شود.

13- در طول برگزاری امتحانات از ترک جلسه بدون هماهنگی با مسئول برگزاری امتحانات یا نزدیکترین مراقب خودداری نموده و تنها پس از پایان امتحان و تحویل برگه بدون هیچ گونه اختلال در جلسه محل برگزاری امتحان را ترک نمایید.

14- مستندات و مدارک امتحانی را از جلسه امتحان خارج ننمایند.

15- بهمراه داشتن هر گونه وسایل شخصی اعم از کیف، ساک دستی، سامسونت و .... در جلسه امتحان خودداری نمایید.

16- نگاه کردن به ورقه دیگری – صحبت کردن، رد و بدل کردن هرگونه وسیله ، وجود هرگونه اطلاعات بر دست و پا ، لباس ، مشاجره با مراقبین و پرسیدن سوالات غیرمرتبط در جلسات امتحانی تخلف محسوب میگردد.

حوزه آموزش دانشگاه