امروز دوشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۹۶
اخبار ۱۳۹۵/۱۰/۱۱ ۱۳:۵۹ ۱۹۲ سمیه قلندری
نتیجه انتخابات شورای صنفی دانشگاه
نتایج انتخابات شورای صنفی دانشگاه پس از شمارش آرا با حضور نمایندگان کاندیداها و نمایندگان معاونت فرهنگی و دانشجویی و تائید شواری نظارت به عنوان مرجع نظارت بر فعالیتها و رسیدگی به کلیه امور مربوط به شورای صنفی دانشجویان، اعلام گردید...

نتیجه  انتخابات شورای صنفی دانشگاه

انتخابات شورای صنفی دانشگاه در روز چهارشنبه مورخ 95/10/01در ساختمان فنی و مهندسی و دانشکده ریاضی برگزار گردید و آرا با حضور نمایندگان کاندیداها و نمایندگان معاونت فرهنگی و دانشجویی شمارش گردید و پس از  تائید شواری نظارت به عنوان مرجع نظارت بر فعالیتها و رسیدگی به کلیه امور مربوط به شورای صنفی دانشجویان تائید  و به شرح زیر اعلام می­ گردد:

عضو اصلی                                                           عضو علی البدل

1- محمد علی فلاح                                              1- غزاله غسالی

2- شاهین منتظری                                               2- ناهید زیبافر

3- فربد فضائلی                                                   3- مهدی فلاح جنزق

4- سید مصطفی میر مشهدی

5 -محمد حسین پاشازنوس

6-جواد نبی اللهی

7- سیده فاطمه محمدی

در صورتی که اعضای اصلی و علی البدل به هر دلیلی از عضویت انصراف دهند سایر اعضاء به ترتیب رای جایگزین می شوند.