امروز جمعه ۱ بهمن ۱۳۹۵
اخبار ۱۳۹۵/۰۹/۲۰ ۱۴:۰۴ ۱۴۶ حسن بابوئی
مسابقه ماهیگیری ورزشی
به اطلاع کلیه کارکنان، اساتید و دانشجویان محترم می­ رساند، معاونت دانشجویی و فرهنگی در نظر دارد مسابقه ماهیگیری ورزشی را برگزار نماید.
توجه: قلاب ماهیگیری برای شرکت کنندگان ارائه خواهد شد.
به نفرات اول تا سوم جوایزی اهدا خواهد گردید.

مسابقه ماهیگیری ورزشی

به اطلاع کلیه کارکنان، اساتید و دانشجویان محترم می­ رساند، معاونت دانشجویی و فرهنگی در نظر دارد مسابقه ماهیگیری ورزشی را  در روز دوشنبه 95/09/22ساعت 12/30برگزار نماید.

دانشجویان عزیز می توانند پس از مطالعه مقررات برگزاری مسابقه، جهت ثبت نام تا پایان روز یکشنبه مورخ 95/09/21به سامانه work shop.mazust.ac.ir  مراجعه نمایند.

مقررات مسابقه ماهیگیری ورزشی

1 نوع ماهی شرکت داده شده در مسابقه جهت صید، فقط ماهی آمور و کپور خواهد بود.

2. ملاک رتبه بندی نفرات اول تا سوم، وزن ماهی های صید شده خواهد بود.

3. تعداد لنسر مورد استفاده برای هر فرد شرکت کننده نهایتا 2 عدد خواهد بود.

4. شرکت کنندگان به ازای هر لنسر، مجاز به استفاده از 2 الی 3 قلاب می باشند.

5.جهت بهره­ مندی از شرایط یکسان برای تمام افراد، شرکت کنندگان ملزم به قرارگرفتن در جایگاه­ های از پیش تعین شده خود بر اساس شرایط قرعه خواهند بود.

6. رعایت سکوت در محیط مسابقه از الزامات مسابقه بوده و ورود به آب در محیط برگزاری به هر دلیلی باعث خروج فرد خاطی از جریان مسابقه خواهد شد.

توجه: قلاب ماهیگیری برای شرکت کنندگان ارائه خواهد شد.

به نفرات اول تا سوم جوایزی اهدا خواهد گردید.

آدرس: ظلع جنوب غربی دانشگاه -  آب بند دانشگاه