امروز پنجشنبه ۸ تير ۱۳۹۶
اخبار ۱۳۹۵/۰۹/۱۸ ۲۳:۳۶ ۱۴۰ حسن بابوئی
متن پیام ریاست دانشگاه بمناسبت آغاز ولایت حضرت ولی عصر

متن پیام ریاست دانشگاه بمناسبت آغاز ولایت حضرت ولی عصر

نهم ربیع الاول، نه تنها نخستین روز امامت امام عصر علیه السلام است، بلکه آغاز دوره ای حیاتی و مهم در تاریخ شیعه نیز به شمار می آید.
امروزه جهان تشنه معنويت و عدالت است و بشريت بيش از هر زمان ديگري، حکومتي فراگير و عدالت گستر را بي صبرانه انتظار مي‌کشد.

چه مسعود و مبارک است روزي که جهان از فتنه انگيزي ها پاک شود و حکومت عدل الهي بر سراسر گيتي گسترش يابد و پرچم عدالت و رحمت حق تعالي بر زمين افراشته شود.

اینجانب فرارسیدن آغاز امامت حضرت بقیه الله الاعظم مهدی موعود ارواحنا فداه را حضور تمامی مسلمانان و شیعیان بویژه شما دانشجویان عزیز، اساتید و هیأت علمی محترم و کارکنان گرامی دانشگاه تبریک و شادباش عرض نموده، سلامتی و تعجیل در فرج قطب عالم امکان حضرت صاحب الزمان (عج) و ادامه توفیقات روزافزون تشیعان را از خداوند قادر متعال مسئلت می نمایم.

"اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر واجعلنی من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدیه"

حمید محمدزاده
رئيس دانشگاه