امروز شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۶
اخبار ۱۳۹۵/۰۹/۱۷ ۱۷:۱۷ ۳۰۳ حسن بابوئی
مراسم بزرگداشت مقام دانشجو، در روز دانشجو برگزار شد
مراسم بزرگداشت مقام دانشجو با حضور مدعوین و مسئولین شهرستان و استان، مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، رییس محترم دانشگاه، معاونین ، اساتید و دانشجویان، در تالاراندیشه برگزار شد.

مراسم بزرگداشت مقام دانشجو، در روز دانشجو برگزار شد

مراسم بزرگداشت مقام دانشجو با حضور مدعوین و مسئولین شهرستان و استان، مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، رییس محترم دانشگاه، معاونین ، اساتید و دانشجویان، از ساعت 13 روز سه­ شنبه مورخ 95/9/16، در تالاراندیشه برگزار شد.

برنامه­ های آغازین این مراسم تلاوتی چند از کلام الله مجید، سرود جمهوری اسلامی ایران و صلوات خاصه امام رضا – علیه السلام- بود. در ادامه، رییس محترم دانشگاه و مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در سخنانی به بیان دلایل نام ­گذاری این روز به نام ((روز دانشجو)) و نقش آفرینی دانشجویان مومن، متعهد و انقلابی در شانزدهم آذر سال1332 پرداختند. ایشان با اشاره به رشادت، شجاعت و بصیرت دانشجویان در آن روز، یاد و خاطره شهدای دانشجوی  این روز را گرامی داشتند.

رییس محترم دانشگاه در ادامه سخنان خود به بیان مشکلات حال حاضر دانشگاه، فعالیت­های در دست اقدام و نقش­ آفرینی دانشجویان در جهت رفع کمبودها و موانع موجود پرداختند.

در ادامه کلیپ امیر بی گزند و کلیپ درد دل دانشجویی به روی پرده نمایش رفت و پس از آن از سخنران اصلی مراسم آقای جعفر قمی، دبیر محترم کمیسیون دانشجویی استان و عضو محترم خانواده شاهد و ایثارگر، جهت ایراد سخنرانی دعوت به عمل آمد.

در ادامه مسابقه ای تحت عنوان مسابقه اطلاعات عمومی با حضور دانشجویان بر روی جایگاه برگزار شد.

بخش دیدنی و جذاب این مراسم، برگزاری برنامه صندلی داغ، با حضور معاون محترم اداری، مالی و مدیریت منابع، جناب آقای دکتر هاشمی بود که پاسخ های جالب ایشان به سوالات مطرح شده، مورد توجه دانشجویان حاضر در تالار قرارگرفت.

خوانش میثاق­ نامه دانشجویی، توسط یکی از دانشجویان دانشگاه صورت پذیرفت و سپس گروه موسیقی دو موسیقی سنتی را برای دانشجویان به معرض نمایش گذاشت.

پایان بخش برنامه­ های مراسم این روز اهداء جوایز به فعالان فرهنگی و علمی، نفرات برتر ورزشی، نفرات برتر مسابقات خوابگاهی و نفرات برتر رشته­ های مختلف آموزشی بود.

برای دیدن تصاویر اینجا را کلیک نمائید.