امروز شنبه ۵ فروردين ۱۳۹۶
اخبار ۱۳۹۵/۰۹/۰۴ ۱۷:۵۳ ۳۷۴ سمیه قلندری
پیام گرامیداشت هفته ی بسیج توسط ریاست محترم دانشگاه

دکتر حمید محمدزاده به مناسبت تشکیل بسیج به فرمان بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران با صدور پیامی، این روز را گرامی داشتند.متن پیام بدین شرح است:

مقام معظم رهبری(مدظله العالی):

بسیاری از پیشرفتها و موفقیتهای نظام اسلامی در عرصه‌های مختلف مرهون تفکر و میل بسیجی است.

بسیجی” از جمله واژه‌هایی است که به لطف انفاس قدسی امام تنها در لغتنامه و دایره‌المعارف انقلاب اسلامی یافت می‌شود. “بسیجی” فرد عاشق سر از پا نشناخته‌ای است که لحظه لحظه زندگی خویش را وقف اسلام و قرآن و ولایت و انقلاب اسلامی کرده است.

شناخت بسیجی در وضعیت کنونی و آینده از ضروریات بزرگی است که در سرنوشت سامان دادن به کشور، ترویج اسلام ناب و تداوم راه مقدس انقلاب و امام راحل (سلام‌الله علیه) نقش تعیین کننده دارد.

ملاک و مبنا برای معرفت بسیجی، تفکر بسیجی است که ما را می‌تواند به گوشه‌هایی از حیات معنوی او رهنمون و ماهیت و شخصیت واقعی این انسان معنوی و الهی را برای ما روشن سازد.

بی تردید اساتید و دانشجویان بسیجی با پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله الغالی) و پیشرفت های علمی و فکری خود، زمینه ی رشد و تفکر بسیجی را در دانشگاهها و مراکز علمی فراهم نموده و در حال حاضر با خلاقیت و نوآوری با تکیه بر این تفکر به پیشرفت های عظیم علمی در سطوح مختلف به ویژه در دستیابی به فناوری صلح آمیز هسته ای دست یافته اند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان هشت سال دفاع مقدس، هفته بسیج مستضعفان را به محضر رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای(مدظله العالی)، بسیجیان آزاده و ایثارگر، جامعه دانشگاهی کشور به ویزه اساتید، کارکنان و دانشجویان بسیجی دانشگاه علم و فناوری مازندران  تبریک گفته و از خداوند قادر و متعال عزت و سرافرازی همه بسیجیان عزیز و مخلص ایران اسلامی را مسئلت می نمایم.