لوگوی جشنواره وب و موبایل ایران
امروز دوشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۵
اطلاعیه ها ۱۳۹۵/۱۰/۱۴ ۰۹:۵۷ ۳۵۷ سمیه قلندری
فراخوان ثبت نام اردوی زیارتی و فرهنگی مشهد مقدس
معاونت فرهنگی و دانشجویی در نظر دارد؛ اردوی زیارتی و فرهنگی به مشهد مقدس را ویژه دانشجویان دختر دانشگاه، از تاریخ 95/10/30، به مدت 3 روز و 4 شب برگزار نماید.

فراخوان ثبت­ نام اردوی زیارتی و فرهنگی مشهد مقدس

تذکرات مهم:

1-مهلت ثبت نام تا تاریخ 95/10/20 می باشد.

2 -از دانشجویان گرامی در زمان ثبت ­نام وجهی دریافت نخواهد شد.

3-با توجه به ظرفیت تعیین شده به تعداد 38 نفر، در صورت افزایش تعداد ثبت ­نام کنندگان، اولویت اول با کسانی خواهد بود که از سوی دانشگاه به مشهد مقدس اعزام نگردیده و سپس در مرحله بعد، نحوه انتخاب افراد از طریق قرعه­ کشی خواهد بود.

4-وجه پرداختی توسط دانشجویان که پس از نهایی شدن انتخاب افراد دریافت می­ گردد 500/000ریال خواهد بود.

5-با توجه به واریز هزینه­ های مربوط به اسکان و تغذیه در وجه هتل میزبان در مشهد، حداکثر زمان ممکن جهت انصراف دانشجویان، معرفی جایگزین و عودت مبلغ واریز شده، 48 ساعت  قبل از زمان حرکت خواهد بود.

6-زمان حرکت اتوبوس به سمت مشهد مقدس غروب روز پنج­ شنبه 95/10/30می ­باشد.

­

لذا از علاقمندان دعوت می­ گردد جهت ثبت ­نام به سامانه workshops.mazust.ac.ir مراجعه نمایند.