پیام رئیس دانشگاه علم و فناوری مازندران به مناسبت هفته‌ی دولت و روز کارمند

تقدیر دکتر محمدزاده از کارمندان دانشگاه ...

در پی فرا رسیدن ایام عروج شهدای حادثه‌ی تروریستی 8 شهریور سال 60، شهادت شهیدان رجایی و باهنر و یاران باوفایشان و همچنین گرامی‌داشت هفته‌ی دولت و روز کارمند، دکتر حمید محمدزاده، رئیس دانشگاه علم و فناوری مازندارن پیامی صادر نمود که متن آن به شرح ذیل است:
روند گذشت چهار دهه از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بر پایه‌های جان نثاری‌های انسان‌هایی بی‌ادعا است که برای اقتدار، صلابت و عزت کشور از تمام خود گذشتند. یادآوری روزهایی که کشور در تلاطم پرپر شدن فرزندان خود بود، نشانگر قدردانی از بزرگ‌مردانی است که رفتند تا انقلاب بماند. شهیدان رجائی و باهنر نمادی جاودان در تارک آسمان انقلاب اسلامی‌اند. آنانیکه شعارشان با شعورشان همراه بود و برای اعتلای کشور از هیچ کوششی فروگذار نکردند و نماد انقلابی و انقلابی‌گری گشتند.
هفته‌ی دولت مبیّن وحدت مردم و دولت اسلامی است که سبب می‌شود کشور ما به سوی عظمت، شوکت و فرّیت پیش رود. براستی که چه زیباست مردم و دولت برای رسیدن به یک هدف و آن هم توسعه و بالندگی و سازندگی کشور هم‌پیمان شده و در بستر آرمان‌های انقلای اسلامی، زمینه‌های موفقیت روزافزون را رقم بزنند.
اینجانب ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره‌ی شهدای هفته‌ی دولت، بالاخص شهیدان رجایی و باهنر؛ این ایام مبارک را به دولت‌مردان ایران عزیز و همه‌ی کارمندان زحمت‌کش، تخصیصاً کارکنان شریف دانشگاه علم و فناوری مازندران تبریک عرض نموده و در تحقق آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی تحت زعامت رهبر فرزانه‌ی انقلاب، کارآمدی هر چه بیشتر مسئولین نظام را از خداوند بزرگ مسئلت می‌نمایم.
حمید محمدزاده
رئیس دانشگاه علم و فناوری مازندران