پیام تبریک رئیس دانشگاه علم و فناوری مازندران ، بمناسبت روز خبرنگار

بزرگداشت جهادگران عرصه‌ی خبر

در پی فرا رسیدن ۱۷ مرداد ماه، سالروز بزرگداشت جهادگران عرصه‌ی خبر؛ دکتر حمید محمدزاده، رئیس دانشگاه علم و فناوری مازندران پیامی صادر نمود که متن آن به شرح ذیل است:

به نام خدا

هفدهم مرداد، روز پاسداشت از تلا‌ش‌های بی‌وقفه انسان‌هایی مجاهد است که با سلاح قلم خود در کشورمان ایران، سرزمین مردم آگاه و شریف، قدم می‌زنند.

خبرنگاران طلایه‌داران جبهه قلم و اندیشه و عامل آگاهی دهنده‌ی مردم در لحظات و صحنه‌های سرنوشت‌ساز جامعه‌اند و از آنجایی که بدنبال حقیقت و انعکاس واقعیت‌ها می‌باشند، همواره شایسته تکریم و تحسین‌اند.

روز خبرنگار بر تمامی مجاهدان عرصه بصیرت و آگاهی که با پیکار و مبارزه و با سلاح قلم و ایمان خویش برای پایداری اعتقادات و ارزش‌های دینی و اسلامی جامعه و جاودانگی ایران اسلامی در صحنه‌های نبرد سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و بین‌المللی با دشمنان در حال مبارزه‌اند مبارک و خجسته‌باد.

اینجانب نیز بر خود واجب می‌دانم تا در هفدهمین روز از ماه مرداد ۹۸، ضمن ارج نهادن به تلاش‌های این عزیزان و گرامی‌داشت شهیدان عرصه خبر و رسانه، بعنوان یکی از فعالان عرصه‌ی علمی کشور، مراتب تقدیر و تشکر خود را از تلاش‌های خستگی ناپذیر خبرنگاران ابراز داشته و دست همه "اصحاب قلم" را در زیر خیمۀ صفا و صداقت برای ادامه همکاری‌های رسانه‌ای به گرمی بفشارم.

حمید محمدزاده
رئیس دانشگاه علم و فناوری مازندران