آمادگی کامل دانشگاه علم و فناوری مازندران جهت برگزاری آزمون سراسری سال ۱۴۰۲

در گفت‌وگو با دکتر سرمستی امامی مطرح شد :

دکتر محمد رضا سرمستی امامی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم و فناوری مازندران و نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش و آموزش کشور در گفت‌وگو با واحد روابط عمومی دانشگاه از میزبانی مرحله اول کنکور سراسری سال 1402 در روزهای پنجشنبه و جمعه، 29 و 30 دی ماه (در دو نوبت صبح و عصر)، در پنج گروه علوم ریاضی و فنی،  علوم تجربی، علوم انسانی، زبان خارجی و هنر در این مرکز علمی خبر داد.
وی با اشاره به این که مجموع داوطلبان در این پنج گروه 2541 نفر می‌باشد ادامه داد: داوطلبین از شهرستان‌های بهشهر و گلوگاه می‌باشند که بیش از 50 درصد جمعیت داوطلب، در گروه علوم تجربی به رقابت خواهند پرداخت.
دکتر امامی با بیان اینکه سعی شده با به کارگیری ظرفیت حداکثری سیستم‌های گرمایشی ساختمان‌های محل برگزاری آزمون همراه با در نظر گرفتن تمهیدات صرفه‌جویی در مصرف انرژی، فضایی آرام و مساعد برای داوطلبان گرامی فراهم شود، ادامه داد: با این وجود تاکید می‌گردد که داوطلبان گرامی جهت جلوگیری از مشکلات احتمالی، لباس گرم به همراه داشته باشند.
نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش و آموزش کشور با توصیه به داوطلبان گرامی افزود که مطالعه دقیق دستورالعمل‌های منتشر شده در سایت سازمان سنجش مد نظر قرار گیرد و به اطلاع‌رسانی انجام شده دانشگاه علم و فناوری مازندران که در کانال‌های مرتبط با آموزش و پرورش منتشر می‌گردد، توجه شود. همچنین توجه شود که از آوردن هرگونه لوازم ممنوعه و اضافه به جلسه‌ی آزمون اکیداً پرهیز شود. لازم به ذکر است که نیم ساعت قبل از برگزاری آزمون (صبح ساعت 8  و عصر ساعت 14:30) درب حوزه‌ها بسته خواهد شد.
وی تاکید کرد که دانشگاه علم وفناوری مازندران با تجربه برگزاری 18 دوره آزمون‌های گوناگون از جمله آزمون‌های سراسری، ارشد و دکتری و... در سالیان اخیر؛ یکی از حوزه‌های برجسته و برتر در سطح استان مازندران در این زمینه می‌باشد.
خاطر نشان می‌گردد که در آزمون سراسری امسال سعی شده است تا در صورت امکان، تمهیداتی جهت رفاه حال خانواده‌های گرامی و محترم نیز مهیا گردد.