برگزاری جشن معارفه دانشجویان نو ورود دانشگاه علم و فناوری مازندران

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی برگزار شد

جشن معارفه دانشجویان ورودی سال ۱۴۰۱ دانشگاه علم و فناوری مازندران، صبح امروز‌ با حضور ریاست، مسئول نهاد نمایندگانی مقام معظم رهبری، معاونین، روسای دانشکده‌ها و جمعی از مدیران دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم که به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و با مشارکت کانونهای فرهنگی و استقبال جدی دانشجویان نو ورود همراه بود؛ دکتر احمد رضا ربانی، رئیس دانشگاه علم و فناوری مازندران با نگاهی به تاریخچه‌ی این مرکز علمی و با اشاره به جایگاه مهم دانشگاه در منطقه با وجود صنایع مادر و بندر استراتژیک امیرآباد، از اهمیت و توجه به تمرکز در تحصیل دانشجویان اشاره کرد و از آن به عنوان یک امتیاز ویژه یاد نمود.
 ایشان با اشاره به حضور دانش آموختگان همین دانشگاه در کسوت اعضای هیات علمی افزود: دانشجویان با مشارکت در پروژه‌های علمی با همکاری اساتید مجرب و فعالیت گسترده در انجمن‌های علمی، ضمن بالا بردن شاخصه‌های رشد منطقه، آینده‌‌ی خود و دانشگاه خود را تضمین خواهند کرد.

دکتر ربانی در خاتمه به تشریح نقشه دشمنان و عزم آنان در به آشوب کشیدن فضای علمی کشور و کند کردن روند پیشرفت علمی کشور اشاره کرد و ادامه داد: دانشجویان باید با هوشیاری کامل و دور بودن از سیاست‌زدگی و عدم بازی در پازل دشمن، به رسالت اصلی علمی خود بپردازند.

حجه‌الاسلام حیدری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظمی رهبری نیز در بخشی از سخنان خود با اشاره به اهمیت علم از منظر دین اشاره کرد و به تشویق دانشجویان در رعایت اصول اخلاقی و اعتقادی پرداخت.

معرفی انجمن‌ها و تشکل‌های علمی و دانشجویی، اجرای موسیقی مازندرانی زنده توسط استاد اسحاقی، اجرای دوبله زنده و برگزاری مسابقه توسط کانونهای فرهنگی از دیگر بخش‌های مراسم امروز بود.

برای تماشای گالری تصاویر این جشن، اینجا کلیک کنید.