نشست تخصصی ساماندهی جاده‌های مواصلاتی دانشگاه علم و فناوری مازندران

رفع نواقص در اولویت دانشگاه و سازمان‌ها

نشست ساماندهی جاده های مواصلاتی دانشگاه علم و فناوری مازندران و شهرک امام خمینی (ره) با حضور ریاست و معاونین دانشگاه، دکتر محمدنژاد، معاون مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، سرهنگ عابدی، مهندس داوودی و مهندس نوری، معاون عمرانی فرماندار شهرستان بهشهر، مهندس فلاحتی، معاون شهردار بهشهر، دکتر شکوهی، ریاست شورای شهر بهشهر و مهندس کاظمی، رئیس اداره راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای شهرستان بهشهر در دانشگاه علم و فناوری مازندران برگزار شد.

در ابتدای این جلسه؛ دکتر ربانی، رئیس دانشگاه علم و فناوری مازندران با برشمردن برخی از مشکلات مسیر منتهی به دانشگاه، به مسائل مربوط به نامگذاری میدان شهید کشاورزیان اشاره کرد و افزود: باید در اولین فرصت به زیباسازی و نصب المانی از دانشگاه در این میدان همت گمارد و دانشگاه آمادگی همکاری در این زمینه را با مجموعه های شهرستانی دارد.

ایشان در ادامه به لزوم نصب تابلوهای جهت‌نما در جاده کمربندی و میدان منتهی به جاده دانشگاه اشاره کرد و از نهادهای متولی ساماندهی مسیر خواست تا به امنیت جاده‌ای توجه بیشتری نموده تا شاهد کاهش تصادفات و تامین امنیت دانشجویان و اساتید دانشگاه و ساکنین شهرک امام (ره) باشیم.

در ادامه، دکتر محمدنژاد، معاون مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مازندران، با بررسی برخی عوامل عدم تجهیز و توسعه‌ی کافی جاده دانشگاه، به ضرورت کد دار کردن این مسیر بمنظور رفع نواقص اشاره نمود افزود: باید در گذشته مشکل وضعیت تملک جاده مشخص میشد تا امروز دچار این اختلالات نمیشدیم.

سایر مدیران حاضر در جلسه نیز با ارائه‌ی گزارشاتی از اقدامات انجام گرفته، از ضرورت رفع نواقص موجود و چالش‌های پیش آمده تاکید نمودند. سرهنگ عابدی در بخشی از این گزارش به نواقص اساسی میدان و مسیر از جمله عدم روشنایی کافی میدان، عرض بسیار زیاد، عدم وجود علائم و چراغ‌های راهنمایی و سرعتگیر اشاره کرد و تاکید نمود که از لحاظ فنی، این میدان ایرادات جدی دارد. مهندس فلاحتی، معاون شهردار نیز به ضرورت اصلاح تاسیسات موجود در میدان و کانال‌های آب و خاکریزی مجدد میدان اشاره نمود.

برخی از مشکلات موجود نظیر کاهش دید کافی در مسیر منتهی به میدان، خطر ورود به تقاطعات، عدم روشنایی کافی، خط‌کشی نامناسب مسیر، عرض کم جاده‌ی منتهی به دانشگاه و جاده‌ی شهرک امام ره از مهمترین مسائل مطرح شده مدیران دانشگاه در این جلسه بود.

در پایان این جلسه، مقرر گردید تا با هماهنگی اداره‌ کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در دو سوی میدان، تابلوی هدایت مسیر نصب گردد. همچنین پیگیری‌های لازم جهت کد دار کردن جاده‌ی منتهی به دانشگاه با هماهنگی فرمانداری شهرستان انجام شده و طراحی مهندسی میدان شامل هدایت آب‌های سطحی توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و زیباسازی میدان توسط دانشگاه و با همکاری شهرداری و مجموعه راهداری و حمل و نقل جاده ای انجام گردد.