نشست هیات رئیسه دانشگاه و نماینده مردم شرق استان در مجلس شورای اسلامی

پیگیری چالش‌های دانشگاه

دکتر‌ شریعتی، نماینده مردم شریف بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی با حضور در دانشگاه علم و فناوری مازندران و شرکت در نشست مشترک با اعضای هیات رئیسه دانشگاه؛ پیگیر روند اجرایی شدن مصوبات دولت، معاونین وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و سفر استاندار مازندران به دانشگاه شد.

در این نشست، دکتر ربانی با ارائه گزارشی از وضعیت موجود و اقدامات انجام شده، به شرح مختصری از کمبودهای سرانه آموزشی و رفاهی، جایگاه نازل شاخصه‌های بودجه، عدم توجه کافی دستگاه‌های دولتی و ظرفیت‌های بالای دانشگاه علم و فناوری مازندران در شرق استان اشاره کرد‌.

ایشان در ادامه به مواردی چون ضرورت افزایش بودجه دانشگاه با توجه به مشکلات فراوان پیش رو، ساخت خوابگاه با توجه به پیگیری‌های مکرر و نامه‌ی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، لزوم ترمیم مصوبات سفر ریاست جمهوری جهت احداث دانشکده و پژوهشکده نفت و گاز در دانشگاه و حمایت از سرمایه‌گذاران حوزه نفت، گاز و پتروشیمی اشاره کرد.

در خاتمه ضمن ارائه برخی از نظرات توسط اعضای هیات رئیسه؛ دکتر‌ شریعتی ضمن تقدیر از فعالیت‌های انجام گرفته، بر پیگیری تمام مصوبات ریاست محترم جمهوری و سفر اخیر استاندار مازندران تاکید نمود.