ضیافت اندیشه اعضای هیات علمی دانشگاه علم و فناوری مازندران

در محیطی متفاوت و پویا

ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه علم و فناوری مازندران متفاوت از دوره های گذشته در اردوگاه فرهنگی تفریحی شهید هاشمی نژاد عباس آباد شهرستان بهشهر به مدت دو روز و در تاریخ 12 و 13 شهریور 1401 با استقبال خوب اساتید برگزار گردید.
در افتتاحیه این دوره که با حضور دکتر حسین سرو قامت عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی و مدرس دانشگاه با موضوع (مبانی و مهارتهای ارتباط – سبک زندگی اسلامی 2) برگزار شد، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نکاتی را در رابطه با سبک زندگی اسلامی و مهارتهای ارتباطی و وجوه مختلف تربیت و نقش استادان مطالبی را مطرح نمود و در ادامه به بیان ویژگی های مهارتی استادان پرداخت.

در ادامه جلسات این دوره، دکتر سروقامت نکاتی را در خصوص مهارتهای لازم در زندگی با نگاهی به مهارتهای اساتید دانشگاه بیان نمود و اساتید با شرکت در مباحث، به نقدو ارائه پیشنهادات کاربردی خود پرداختند.
همچنین در حاشیه این دوره آموزشی، مسابقات ورزشی و برنامه های فرهنگی و تفریحی با هدف ایجاد فضایی مرفه برای شرکت کنندگان برگزار شد.
همچنین در اختتامیه این دوره ضیافت اندیشه که با حضور ریاست و اعضای هیات رییسه دانشگاه و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری  برگزار شد، دکتر ربانی با اشاره به این نکته که برگزاری دوره های ضیافت اندیشه و نشستهای هم اندیشی یکی از راهکارهای اجرایی شدن سند اسلامی شدن دانشگاههاست، بر ضرورت تقویت اینگونه دوره ها برای اساتید دانشگاهها تاکید کردند و برگزاری با کیفیت این نشستها را زمینه ای برای تقویت روحیه معنوی اساتید و دانشجویان دانستند. در خاتمه این دوره، از آقای محمودی ، مدیر اجرایی سابق دفتر نهاد رهبری دانشگاه تجلیل به عمل آمد.