اخذ تاییدیه دانش‌بنیان برای تولید موتور پیشرفته و نوین در مرکز رشد دانشگاه علم و فناوری مازندران

تولید دانش بنیان‌

یک شرکت دانش بنیان مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه علم و فناوری مازندران فعال در حوزه تولید ژنراتور و الکتروموتورهای پیشرفته و نوین با تلفیق علم، مهارت، تجربه و ابتکار اقدام به تولید موتورهای سوییچ رلوکتانس نمود.

دکتر عبدالبر ملاح، عضو هیات علمی گروه مهندسی برق دانشگاه علم و فناوری مازندران و مدیرعامل هسته فناور مدرن تکنولوژی و مدیر این پروژه با توضیح اینکه این موتور با ماکزیمم توان یک سوم اسب بخار و ماکزیمم سرعت 10 هزار دور بر دقیقه، قابلیت کنترل بدون سنسور و تغییر سرعت دارد، افزود: با تمهیدات و نوآوری‌های انجام شده، این موتور ضمن حفظ بازدهی بالای 80% در کل گستره‌ی سرعت‌ها، از نمونه‌های مشابه خارجی و انواع موتورهای دیگر ارزانتر بوده و هزینه‌ی ساخت کمتری دارد. همچنین تمامی مراحل طراحی و تولید نمونه اولیه این محصول در مرکز رشد دانشگاه علم و فناوری مازندران انجام شده است.

دانشگاه علم و فناوری مازندران، حمایت از شرکت‌های دانش‌ بنیان حاضر در سطح منطقه و استان مازندران در بستر مرکز رشد واحدهای فناور در راستای رشد و بالندگی اساتید و دانشجویان از مرحله ایده تا تولید را رسالت خود دانسته و کسب این موفقیت ارزشمند را به آقای دکتر ملاح تبریک عرض می‌نماید و برای ایشان و مجموعه شرکت‌های مستقر در این مرکز آرزوی توفیق روزافزون دارد.‌