برگزاری نشست مجمع حامیان دانشگاه علم و فناوری مازندران

استفاده از ظرفیت خیرین دانشگاهی

نشست مجمع حامیان دانشگاه علم و فناوری مازندران صبح امروز برگزار شد. در این نشست، آقای باقری، رابط خیرین دانشگاه ضمن خیرمقدم و خوشآمد گویی، به بیان تاریخ تشکیل این مجمع و مسیر تصمیم‌گیری‌ها اشاره کرد و افزود که امیدواریم تا با استقلال فعالیت‌های مجمع، در مسیر پیشرفت دانشگاه گام برداریم.

سرپرست دانشگاه علم و فناوری مازندران نیز ضمن خوشآمد گویی و تقدیر از همراهی مجمع حامیان دانشگاه گفت: متاسفانه شاهد چالش‌های جدی در بحث زیرساخت‌ها و امکانات دانشگاه هستیم، به طوری که ظرفیت‌های موجود، پاسخگوی نیاز دانشجویان نیست. ایشان نبود بسیاری از امکانات لازم را مانع حرکت دانشگاه در مسیر توسعه بیان کرد و افزود: علی‌رغم بسیاری از اقدامات و پیگیری‌های انجام شده، ایجاد دانشکده‌های نفت و علوم دریایی و ایجاد رشته‌های جدید دانشگاهی، کمبودهای پیش رو دانشگاه را از تبدیل شدن به دانشگاهی جامع دور کرده است. لذا باید در ماموریت‌ها تجدید نظری جدی صورت بگیرد و با جذب امکانات لازم، بستر پیشرفت‌های بزرگ مهیا گردد.
ایشان با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت خیرین در حل مشکلات بزرگ این دانشگاه از جمله حل معضل خوابگاه و برخی دیگر از پروژه‌ها همچون کتابخانه افزود: تقاضا داریم با هدف بهره‌مندی هر چه بیشتر از کمک خیرین، به رفع موانع موجود در مسیر اقدامات پیشروی مجمع و فعال نمودن بیش از پیش ظرفیت‌های آن بپردازیم تا جلوی خطرات احتمالی ناشی از کمبود دانشجو و امکانات را بگیریم.

ایشان در خاتمه به اهمیت جذب سرما‌یه‌ها اشاره کرد و افزود: باید ظرفیت‌های بهشهری مقیم خارج کشور را پای کار بیاوریم. وی ادامه داد: اکنون که با تفکیک هیات امنای دانشگاه‌های مازندران، فصل جدیدی از نظام تصمیم‌گیری آغاز شده است، باید ضمن تلاش برای پیگیری بلند مدت مشکلات، با متمرکز کردن فعالیت‌ها برای حل عاجل مشکلات نیز بشتابیم.

در این نشست همچنین اعضای مجمع حامیان دانشگاه به بیان برخی از نظرات، چالش‌ها و پیشنهادات خود پرداختند. لزوم استفاده از ظرفیت‌های شهر و منطقه، استفاده از ظرفیت نهاد‌هایی همچون آستان قدس رضوی، تعریف پروژه‌های مشخص برای خیرین، استفاده از ظرفیت‌ معافیت‌های مالیاتی، ارائه‌ی طرح‌های جدید برای کسب حمایت از خیرین، استفاده از ظرفیت‌های اصناف جهت آغاز پروژه‌های مهم عمرانی، استفاده از ظرفیت  سرمایه‌گذاران و تجار فعال شهرستان و استقلال ساختار مجمع از جمله مهمترین مباحث مطرح شده توسط اعضای مجمع حامیان بوده است.