قدردانی اساتید بسیجی دانشگاه علم و فناوری مازندران از دکتر حسینی‌پور ، استاندار محترم مازندران

گام‌های استوار و بلندی را با حضور استاندار عزیز آغاز کرده‌ایم ...

بسیج اساتید دانشگاه علم و فناوری مازندران با صدور بیانیه‌ای، ضمن تقدیر از حضور صمیمانه استاندار مازندران در این دانشگاه، اقدام ایشان را برای مجموعه اساتید و کارکنان دانشگاه ثمربخش و امیدانگیز توصیف کرد و بیان داشت: گام‌های استوار و بلندی را با حضور استاندار عزیز آغاز کرده‌ایم. متن این بیانیه بدین شرح است:

هوالفتاح العلیم

دانشگاه‌ها به عنوان موتور پیشران کشور در عرصه‌ی علم و فناوری، همچنان که تا کنون در خدمت نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده، می‌تواند در تحقق اهداف عالیه انقلاب و شعارهای دولت قوی و انقلابی حضرت آیت‌الله دکتر رئیسی در پیشرفت و عزت کشور اثربخش باشد.

دانشگاه علم و فناوری مازندران می‌تواند در کنار سایر دانشگاه‌های استان مازندران با داشتن ظرفیت‌های مستعد و اساتید بسیجی جوان، دانا، مومن و انقلابی در عزتمندی و اقتدار ایران بویژه استان مازندران نقش خود را به خوبی ایفا کند.

حال که استاندار مکتبی و جهادی ما با حضور بابرکت خود در دانشگاه علم و فناوری مازندران لحظه‌های ماندگاری را ثبت نمود و با جهت‌گیری‌های انقلابی و جهادی، احساس خوب را به همه همکاران منتقل کرد، شایسته است قدردانی مجموعه دانشگاه را به محضر ایشان و هیأت همراه اعلام نموده و از درگاه ایزد سبحان، دوام عزت، سلامت، تداوم حضور و تاثیر آن بزرگوار را در مجموعه دانشگاه‌های استان مسئلت نماییم.

با عنایت به محرومیت‌های شرق مازندران و بالاترین نرخ بیکاری در استان، استاندار انقلابی مازندران با سفر پرخیر و برکت به دانشگاه علم و فناوری مازندران که همانطوری که ولی امر مسلمین جهان، حضرت امام خامنه‌ای عزیز در بیانیه گام دوم انقلاب فرمودند: «دل‌های مسئولان به طور دائم باید برای رفع محرومیت‌ها بتپد» دلش برای رفع محرومیت شرق مازندران می‌تپد تا انشاءالله با کمک‌های نماینده عالی دولت در استان و مسئولین کارآمد و پرانگیزه و خردمند بتوانیم گام‌های بلندی را در جهت رفع محرومیت‌ها و توسعه همه جانبه با همدلی و همفکری همه عزیزان برداریم.

در پایان اعلام می‌داریم؛ مدیریت جهادی و اعتقاد به اصل «ما می‌توانیم» را عامل عزت و پیشرفت ایران در همه عرصه‌ها به رغم همه این مشکلات طاقت‌فرسا دانسته و در این راستا گام‌های استوار و بلندی را با حضور استاندار عزیز آغاز کرده‌ایم.

بسیج اساتید دانشگاه علم و فناوری مازندران