بازدید استاندار مازندران از برگزاری آزمون‌های حضوری در دانشگاه علم و فناوری مازندران

در حاشیه حضور دکتر حسینی‌پور در دانشگاه

استاندار مازندران از روند برگزاری آزمون‌های حضوری این دانشگاه بازدید کرد. در این بازدید که در حاشیه حضور دکتر حسینی‌پور در دانشگاه علم و فناوری مازندران برگزار شد، شرایط فراهم شده برای رفاه دانشجویان در آغاز آموزش حضوری پس از پایان محدودیت‌های کرونایی مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر ربانی سرپرست دانشگاه علم و فناوری مازندران، ضمن بر شمردن تمهیدات اندیشیده شده به منظور آغاز آموزش حضوری در این دانشگاه، از فراهم شدن امکانات برای اسکان و تغذیه دانشجویان بلافاصله پس از ابلاغ برگزاری حضوری آزمون‌ها خبر داد و هدف از برنامه‌ریزی‌های انجام شده را تامین ملزومات رفاهی برای دانشجویان و فراهم آوری شرایط مناسب برای آموزش کارآمد آنان دانست.

شایان ذکر است که آزمون‌های پایان‌ترم در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد این دانشگاه به صورت حضوری آغاز شده و به مدت دو هفته ادامه خواهد داشت.