استاندار مازندران؛ خوابگاه دانشجویی مهمترین اولویت دانشگاه علم و فناوری مازندران است

سهم دانشگاه علم و فناوری مازندران در توسعه مازندران مشخص شود

استاندار مازندران در بازدید ۵ ساعته از دانشگاه علم و فناوری مازندران گفت: باید سهم دانشگاه علم و فناوری مازندران در توسعه مازندران مشخص شود و باید این دانشگاه سهم خود را در توسعه مازندران ببیند و با تشکیل کارگروههای مختلف برای توسعه استان تلاش کند.
دکتر حسینی پور امروز سه شنبه در بازدید از دانشگاه علم و فناوری مازندران در بهشهر پس از ادای احترام به شهدای گمنام این دانشگاه اظهار کرد: دانشگاه علم و فناوری مازندران در بهشهر دارای نیازهای مهم و اساسی در بخش های مختلف است که در جلسه با رییس دانشگاه، اساتید و کارکنان و اعضای شورای دانشگاه مشکلات و معضلات بررسی شد تا با رفع مشکلات در راستای افزایش مدارج علمی دانشگاه تلاش کنیم.
وی افزود: با توجه به اینکه دانشجویان دانشگاه علم و فناوری مازندران در بهشهر دانشجویانی از داخل و خارج از استان مازندران هستند، این دانشگاه نیازمند خوابگاه برای دانشجویان است که ضرورتی اولیه است و باید با همکاری راه و شهرسازی برای دانشجویان و اساتید فراهم شود.
استاندار مازندران با بیان اینکه ایجاد خوابگاه دانشجویی اولویت اصلی دانشگاه علم و فناوری مازندران است؛ خاطر نشان کرد: ایجاد مسجد، کتابخانه، مسیر امن دسترسی به دانشگاه، ورزشگاه، ایجاد پل هوایی برای دانشجویان و بررسی و رفع مشکلات میدان شهید کشاورزیان برای تردد دانشجویان از جمله معضلاتی بود که توسط رییس دانشگاه و اعضای شورای دانشگاه مطرح شد و این موارد با قوت پیگیری و در دستور کار قرار می گیرد تا در این بخش با همفکری برای رشد و تعالی دانشگاه تلاش شود.

دکتر حسینی پور گفت: اینکه دانشگاهی فاقد خوابگاه و مسجد و کتابخانه باشد؛ قابل توجیه نیست و باید ایجاد خوابگاه دانشجویی و اساتید با قوت در دستور کار قرار گیرد و در این بخش با فوریت وارد عمل شد.
وی افزود: مسیر تردد دانشجویان هم با توجه به بیانات رییس دانشگاه علم و فناوری مازندران در بهشهر مسیر پر خطری است که نیازمند ایجاد پل هوایی است و باید تلاش شود تا در این راستا هم با رفع مشکلات کمک کار دانشجویان در تردد باشیم و همچنین برای میدان شهید کشاورزیان در ابتدای بلوار دانشگاه هم با هماهنگی راه و شهرسازی چاره اندیشی و برنامه مدونی برای رفع مشکلات این میدان طراحی و اجرا شود.

سرپرست دانشگاه علم و فناوری مازندران در بهشهر هم با اشاره به وجود 3 هزار دانشجو در 7 رشته دانشگاهی کارشناسی و 10 رشته گرایش مقطع کارشناسی ارشد و با حدود 60 هیات علمی افزود: اعضای هیات علمی این دانشگاه در حوزه پژوهش حائز افتخارات ملی و جهانی هستند و در حوزه قراردادهای صنعتی در سال گذشته جزو دانشگاههای برتر کشور در شاخصهایی همچون حجم قراردادهای صنعتی به نسبت تعداد اعضای هیات علمی بوده ایم. همچنین در حوزه شرکتهای دانش بنیان نیز فعالیتهای ارزشمندی توسط اساتید و دانشجویان این دانشگاه انجام شده است. اما متاسفانه این دانشگاه با توجه به نقشی که در استان و کشور دارد، در سند آمایش سرزمینی استان به عنوان دانشگاه استانی و منطقه ای دیده شده است که نیازمند اصلاح جایگاه دانشگاه به دانشگاه فراملی است. وی افزود با عنایت به ظرفیتهای مناسب موجود در منطقه، شرق استان مازندران نیازمند دانشگاهی جامع، کارافرین و فناور است و می بایست با عنایت به توانمندی و قابلیتهای این دانشگاه جایگاه آن در سند آمایش سرزمین مورد توجه بیشتر قرار گیرد.
دکتر ربانی گفت: نداشتن خوابگاه برای دانشجویان و اساتید، عدم پرداخت و اختصاص بودجه سفر ریاست جمهوری، عدم وجود مسجد و ورزشگاه، کمبود شدید فضای ساختمانی از مهمترین معضلات این دانشگاه است که نیازمند توجه استاندار مازندران و حمایت در این بخش است.

آیت الله سید رضا حسینی مازندرانی، تولیت حوزه علمیه امام حسین(ع)  شهرری هم در این جلسه اظهار کرد: مسجد یکی از نیازهای مهم دانشگاه علم و فناوری مازندران در بهشهر است که باید دیده شود و نباید در جامعه اسلامی و با وجود دانشجویان و اساتید متدین و انقلابی مسجد نادیده گرفته شود.
وی گفت: فقدان مسجد برای دانشگاه نگران کننده است و مسئولان باید در این بخش با دقت نظر ورود کرده و با بنای مسجد خانه ای در بهشت برای خود بنا کنند.

استاندار مازندران در ادامه بازدید از دانشگاه علم و فناوری مازندران در بهشهر، کلنگ احداث خوابگاه و کتابخانه مرکزی این دانشگاه را بر زمین زد و ضمن گفتگو با اساتید و دانشجویان این دانشگاه ضمن بازدید از مرکز رشد واحدهای فناور این دانشگاه از تولیدات دانش بنیان اساتید و دانشجویان دانشگاه بازدید کرد و بر مساعدت به منظور رفع مشکلات تولید دانش بنیان توسط این شرکت‌ها تاکید کرد.