حل مسائل جامعه و نگاه ژرف به حوزه علوم انسانی از رویکردهای مهم وزارت علوم

دکتر فرخی در دانشگاه علم و فناوری مازندران:

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، مراسم تودیع و معارفه سرپرست دانشگاه علم و فناوری مازندران با حضور دکتر مرتضی فرخی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مدیرکل امور مجلس وزارت علوم، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، رؤسای دانشگاه‌های استان، اساتید، کارمندان و جمعی از محققان و مدیران در سالن همایش‌های این دانشگاه برگزار شد.

دکتر فرخی در این مراسم با تاکید بر رویکرد وزارت علوم در دوره جدید و نگرش وزیر علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر اهمیت نقش آفرینی دانشگاه در حل مشکلات منطقه اظهار داشت: در این رویکرد جدید وزارت علوم، به تمام دانشگاه ها ماموریت داده شده تا حداقل یک مشکل یا معضل منطقه خود را با کمک مسئولین استانی و شهرستانی از جمله نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی شناسایی کرده و دانشگاه در جهت حل آن معضل و مشکل برنامه ریزی و گام بردارد.

وی با بیان اینکه رویکرد دیگر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری توجه به حوزه فناوری و حل مسائل جامعه، و نگاه ژرف به حوزه علوم انسانی است افزود: تاسیس معاونت فناوری به عنوان یکی از بال های اصلی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ابتدای فعالیت وزیر محترم، نشان از توجه ویژه به این حوزه بوده است که متولی سیاستگذاری پارک های علم و فناوری می باشد که نقش اصلی را تحقق شعار سال یا به تعبیر جناب دکتر زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، فرمان سال را برعهده دارند.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم شکل گیری مرکز علوم انسانی و قرآنی را از دیگر نشان ها و رویکردهای جدید وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانست و گفت: نگاه خلاقانه و مبتکرانه به حوزه علوم انسانی یکی از اهداف این مرکز در رویکرد جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده است که امیدواریم در راستای تحقق الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت برای نظام‌سازی و جامعه‌سازی با رویکرد قرآنی اقداماتی تحول گرایانه صورت پذیرد.

دکتر فرخی با تاکید بر ضرورت توسعه برنامه محور دانشگاه ها اظهار داشت: دانشگاه علم و فناوری مازندران باید در راستای افزایش رشته‌های مورد نیاز صنعت و منطقه و رشته‌های پرمتقاضی گام بردارد و نگاه توسعه‌ای برای گسترش رشته‌های مورد نیاز جامعه و صنعت داشته باشد و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این زمینه از دانشگاه حمایت خواهد کرد.

وی با تاکید بر اینکه استان مازندران، خصوصاً شرق مازندران، ظرفیت بسیار بیشتری در پذیرش دانشجو دارد افزود: زیرساخت ها و چارچوب های ایجاد رشته های جدید بر اساس مصوبات شورای گسترش از جمله جذب اعضای هیئت علمی را با رویکرد ایجاد رشته های نوین و کارآفرین و فناورمحور باید در برنامه های دانشگاه مدنظر قرار گیرد و یقیناً در این زمینه به دانشگاه کمک خواهد شد.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم در ادامه خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها باید تلاش کنند تا با همدلی و تلاش در راستای تحقق فرمان سال یعنی سال تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین گام بردارند و در این راه از تمام ظرفیت‌های موجود استفاده نمایند.

دکتر فرخی در پایان سخنان خود از تلاش‌های دکتر محمدزاده رئیس سابق دانشگاه علم و فناوری مازندران قدردانی کرد و گفت: پذیرش مسئولیت توسط دکتر ربانی و ظرفیت علمی و مدیریتی وی مسیر روشنی را برای توسعه این دانشگاه فراهم خواهد کرد و بر حمایت وزارت عتف جهت تقویت زیرساخت‌هایی مانند خوابگاه های دانشجویی و آزمایشگاه های دانشگاه علم و فناوری مازندران تاکید کرد.

در پایان این مراسم از خدمات رئیس سابق دانشگاه علم و فناوری مازندران با اهدای لوح سپاس، قدردانی و حکم انتصاب سرپرست جدید دانشگاه اهدا شد.

همچنین جلسه هیات رییسه دانشگاه علم و فناوری مازندران با حضور دکتر فرخی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت عتف تشکیل شد. استفاده از تمامی ظرفیت ها به منظور افزایش رشته‌های مورد نیاز دانشگاه، توسعه برنامه محور دانشگاه و توجه به ابعاد حقوقی قراردادهای دانشگاه از مواردی بود که در این جلسه توسط دکتر فرخی مورد تاکید قرار گرفت.

لینک خبر در سایت وزارت علوم: https://www.msrt.ir/fa/news/68836