«دکتر علیرضا ذکریازاده» برای دومین سال متوالی ، پژوهشگر پراستناد یک درصد برتر ایرانی شد

کسب افتخار بزرگی دیگر ...

«دکتر علیرضا ذکریازاده» عضو هیات علمی گروه مهندسی برق دانشگاه علم و فناوری مازندران؛ مجددا به عنوان پژوهشگر پراستناد یک درصد برتر ایرانی معرفی شد. دکتر علی طهماسبی معاون امور آموزشی و پژوهشی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: بر اساس اعلام مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، «دکتر علیرضا ذکریازاده» عضو هیات علمی گروه مهندسی برق، برای دومین سال متوالی؛ در زمره "پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر ایرانی" قرار گرفت.

شایان ذکر است این فهرست بر اساس پردازش‌هایی که پایگاه استنادی علوم جهان اسلام بر روی داده‌های منتشر شده در دو پایگاه ESI و WOS انجام داده، شناسایی و استخراج شده است.

دانشگاه علم و فناوری مازندران، ضمن افتخار به این تلاش‌های ارزشمند، این انتخاب مبارک را به ایشان و خانواده بزرگ این مرکز علمی تبریک عرض می‌نماید. موفقیت و سربلندی روزافزونشان را از درگاه ایزد منان مسئلت داریم.