قدردانی دکتر محمدزاده از همه‌ی بزرگان و مسئولین شهری ، استانی و کشوری در تثبیت استقلال دانشگاه

در کنفرانس خبری ریاست دانشگاه مطرح شد :

رئیس دانشگاه علم و فناوری مازندران در نشست سالانه با خبرنگاران، به تشریح شرایط فعلی دانشگاه علم و فناوری مازندران پرداختند و از زحمات و پیگیری های تمام مسئولین، نمایندگان ادوار، موسسین دانشگاه از سال ۱۳۷۳ به ویژه مرحوم دکتر کاشانی مطلق و حضرت آیت ا... جباری (ره)، مردم و نخبگان و حامیان   شهرستان که در تاسیس این دانشگاه نقش داشته اند و هم اکنون نیز به هر تقاضایی برای رفع موانع رشد بیشتر دانشگاه پاسخ مثبت داده اند، تشکر و قدردانی نمودند.

دکتر محمدزاده استقلال دانشگاه در سال ۱۳۹۱ را نقطه عطفی در رشد دانشگاه دانسته و ثمرات و برکات استقلال دانشگاه و رشد چندین برابری در تمام شاخصه ها را برشمردند و زحمات ویژه امام جمعه فقید شهرستان و نماینده وقت و تمام عزیزانی که در این استقلال نقش داشته اند را شایسته قدردانی ویژه دانستند.

دکتر محمدزاده در پاسخ به سوالی در ارتباط با شرایط دانشگاه در طرح ساماندهی آموزش عالی گفتند: در سه سال اخیر نیز بر طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، بحث ادغام حدود ۴۵ دانشگاه ملی در کشور مطرح شد که از همان ابتدا با هدف حفظ سرمایه ارزشمند مردم شرق مازندران تلاشهای مجدانه ای انجام شد و خوشبختانه با هوشمندی و پیگیری شبانه روزی و حمایت تمام عزیزان به ویژه پیگیری های مستمر امام جمعه محترم بهشهر، نماینده محترم مردم منطقه در مجلس شورای اسلامی جناب آقای دکتر شریعتی، دکتر دژپسند، دکتر توکلی و اعضای مجمع حامیان دانشگاه و نمایندگان ادوار مجلس، خطر ادغام دانشگاه طبق آخرین مصوبه ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور در شورای عالی انقلاب فرهنگی تا به امروز رفع گردیده است.

دکتر محمدزاده وجود این دانشگاه به عنوان تنها دانشگاه مستقل دولتی در شرق مازندران را هم در عرصه علمی و فرهنگی و توسعه پایدار و هم در اقتصاد شهرستان بسیار مفید بر شمردند و بر ضرورت تلاش دانشگاهیان و مطالبه گری مردم و مسئولان در راستای توسعه دانشگاه تاکید کردند.

ایشان در پایان وجود این دانشگاه را برخاسته از نگاه آینده نگر مردم و مسئولین شهرستان و متعلق به مردم شریف منطقه دانسته و همه ما وظیفه داریم در حفظ، رشد و توسعه این دانشگاه آنگونه که شایسته مردم منطقه باشد، تلاش نماییم و شرمنده آیندگان نباشیم. دکتر محمدزاده از تمام مسئولین و موثرین و دلسوزان شهرستان دعوت نمودند که برای حفظ و تقویت این سرمایه ملی همت مضاعف نموده و شرایط را برای ایجاد زیر ساختهای لازم برای پذیرش دانشجوی بیشتر و جذب اعضای هیات علمی بیشتر که از شاخصه های اصلی پایداری دانشگاه می باشد فراهم آورند.

شایان ذکر است که در حال حاضر بیش از ۳۰۰۰ هزار دانشجو در بیش از ۱۵ رشته گرایش در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشگاه علم و فناوری مازندران به عنوان یکی از ٩٠ دانشگاه ملی زیرمجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مشغول به تحصیل هستند و حدود ۶۰ عضو هیات علمی که از نخبگان علمی کشور در این دانشگاه مشغول به فعالیت تمام وقت هستند که ارتباط مناسبی با صنایع منطقه برای رفع مشکلات صنعت برقرار نموده اند و افتخارات ملی و بین المللی بسیاری را کسب نموده اند.