پیام دکتر حمید محمدزاده به مناسبت فرا رسیدن روز مجلس

یاد آیت‌الله مدرس گرامی‌باد ...

در پی فرا رسیدن سالگرد شهادت حضرت آیت‌الله مدرس و روز مجلس، دکتر حمید محمدزاده، رئیس دانشگاه علم و فناوری مازندران پیامی صادر نمود که متن آن به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
فرا رسیدن ۱۰ آذر‌ ماه، سالروز شهادت روحانی غیور و مکتبی و مجاهد، حضرت آیت‌الله مدرس (ره) و گرامیداشت روز مجلس ما را برآن داشت تا این روز مبارک را خدمت همه‌ی نمایندگان ملت در مجلس شورای اسلامی، تخصیصا نماینده‌ی محترم مردم شریف شرق استان مازندران تبریک عرض نماییم.

امید این داریم تا با سرلوحه قرار دادن آرمان‌های انقلاب شکوهمند اسلامی و منویات مقام معظم رهبری و در راستای رفع نقایص و برطرف نمودن مشکلات حال حاضر کشور با تصویب قوانین و نظارت صحیح و موشکافانه، نظام اسلامی از این پیچ بزرگ تاریخی به سلامت عبور کند.

از زحمات پیوسته و پیگیری‌های مجدانه‌ی نماینده محترم شرق استان، دکتر شریعتی در حمایت از تنها دانشگاه دولتی شرق استان مازندران در همه‌ی سطوح شهری، استانی و کشوری صمیمانه تشکر نموده و توفیق روزافزون ایشان را از درگاه احدیت خواستارم.

دکتر حمید  محمدزاده
رئیس دانشگاه علم و فناوری مازندران