برگزاری آیین تقدیر از خانواده‌ها معظم شهدا و همکاران جانباز و ایثارگر جامعه علمی شرق استان مازندران

ظهر روز گذشته انجام شد ..

به مناسبت روز پایانی هفته‌ دفاع مقدس، آیین تقدیر از خانواده‌ها معظم شهدا و همکاران جانباز و ایثارگر جامعه علمی شرق استان مازندران به میزبانی دانشگاه علم و فناوری مازندران برگزار شد.

در این مراسم که ظهر دیروز و به همت دفتر بسیج اساتید دانشگاه برگزار شد، فراماندهی نیروی مقاومت بسیج سپاه ناحیه‌ی بهشهر، ریاست دانشگاه‌های منطقه بهمراه خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران جامعه‌ی علمی شرق استان از دانشگاه‌های علم و فناوری مازندران، دانشگاه پیام نور، دانشگاه فنی امام خمینی (ره)، دانشگاه آزاد اسلامی و دانشکده پرستاری حضور یافتند.

پس از بیان نکاتی پیرامون تبیین دفاع مقدس و مسائل جنگ و لزوم تجلیل از مقام خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران توسط ریاست دانشگاه علم و فناوری مازندران، فرماندهی سپاه ناحیه بهشهر و نماینده ولی‌فقیه در دانشگاه؛ از مجاهدان عرصه دفاع و شهادت جامعه علمی شرق استان، تجلیل به عمل آمد.