برگزاری مسابقه بزرگ ایده شو

مشاهده اطلاعیه...

به اطلاع کلیه دانشجویان عزیز می­رساند؛

مرکز کارآفرینی و ارتباط با جامعه در 25 امین سالگرد تأسیس دانشگاه، اقدام به برگزاری مسابقه "ایده شو" در سطح دانشگاه نموده است. لذا از کلیه دانشجویانی که در "درآمدزایی در دوره دانشجویی" ایده‌ای دارند، دعوت بعمل می­آید تا در این مسابقه حضور یابند.

جهت دریافت فرم پروپوزال اینجا کلیک نمایید

پس از تکمیل فرم پروپوزال آن را به آدرس industry@mazust.ac.ir  ارسال نمایید مهلت ارسال فرم پورپوزال حداکثر تا تاریخ 4/12/1398 می­باشد.

پس از داوری 10 ایده برتر جهت ارائه ایده و حضور در مسابقه نهایی در روز یکشنبه 11/12/1398 ساعت 8 صبح مطابق مقررات  معرفی می­گردند.

به سه ایده برتر جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.

ایده شو

ایده‌شو رویداد جالب کارآفرینی است. در این رویداد به افراد این امکان داده می­شود تا در محیطی دوستانه به بیان ایده‌های نوآورانه بپردازند و ضمن تقویت مهارت‌های ایده‌پردازی و بیان ایده، ایده‌های خود را اصلاح کرده و پرورش دهند. این دانشگاه برای اولین بار در این دوره از مسابقات مطرح شده است. شرکت‌کنندگان باید پس از ثبت‌نام تکمیل پروپوزال ، ایده خود را که در زمینه درآمدزایی در دوره دانشجویی به آدرس industry@mazust.ac.ir  ایمیل نمایند، داوران بخش ایده‌شو پس از بررسی ایده‌های ارسال شده،10 ایده را بعنوان ایده‌های برتر  انتخاب می­کنند. صاحبان این ایده‌ها پس از انتخاب ، باید ایده خود را در مدت زمان سه دقیقه در روز مسابقات مورخ 11/12/98 ساعت 8 صبح  در مقابل جمعیت بیان کنند. در پایان، ایده‌های برتر توسط داوران شناسایی شده و ضمن اهدای جوایزنفیس  به صاحبان 3 ایده برتر تلاش می­شود تا این ایده‌ها به سمت کسب و کار هدایت شوند.

فرمت ایده‌شو

شرکت‌کنندگان باید ایده موردنظر را در زمینه موضوع‌های زیر ارسال کنند:

·درآمدزایی در دوره دانشجویی

نکات مهم

1.تعداد صفحات فایل ایده که توسط شرکت‌کنندگان برای تشریح ایده ارسال خواهد شد، شامل 3 صفحه A4 است.

- یک صفحه اول فرم پروپوزال ایده می­باشد

- دوصفحه بعدی مستندات

2.  از بین کسانی که ایده‌ها را ارسال می‌کنند، تعداد 10 ایده برای ارائه، در روز رویداد انتخاب می‌شود. این انتخاب با داوری‌های اولیه و تنها بر اساس توضیحات داده شده در فایل ایده انتخاب می‌شود.

3. در روز رویداد شما فرصت دارید تنها سه دقیقه در مورد موضوع در مقابل جمعیت صحبت کنید. به محض اتمام زمان مذکور، به هیچ وجه امکان ادامه بحث وجود ندارد.

4. حتما و حتما نیاز دارید قبل از رویداد بارها تمرین کنید و بدانید که انتقال سریع یک ایده شدیداً نیازمند تمرین است.

5.  قرار نیست موضوع مورد بحث را به‌طور کامل و با جزئیات به شنوندگان آموزش دهید، بلکه باید بتوانید به‌درستی جرقه اولیه شور و علاقه دیگران به آن موضوع را روشن کرده و نیروی محرکه اولیه را برای ادامه مسیر مهیا کنید. توجه کنید که رعایت اصول اولیه سخنرانی از ضروریات یک ارائه خوب است.

فرم ارزشیابی بخش ایده‌شو

حداکثر امتیاز