پیام مسئول بسیج اساتید دانشگاه علم و فناوری مازندران در پی شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی

سردار دلها ...

بسم الله قاصم الجبارین
فرمانده بی همتا مالک اشتر مقام عظمای ولایت، سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی پس از چهل سال جهاد و تحمل مرارت در راه اعتلای کلمه الله و تلاش برای آزادسازی ایران عزیز و سرزمین‌های اسلامی از تجاوز متجاوزان و سلطه طاغوت‌ها‏، به همراه دیگر همرزمانش ‏ که جرمی جز قلع و قمع داعش، این دست پرورده آمریکا نداشته اند در حمله هوایی بی شرمانه و بزدلانه آمریکای جنایتکار، به کاروان شهدای عقیده پیوستند. بسیج اساتید دانشگاه علم و فناوری مازندران این مصیبت بزرگ را به امام زمان ارواحنا له الفدا، امام خامنه‌ای، مراجع عظام و مردم صبور ایران و همه امت اسلامی تسلیت عرض می‌نماید و ضمن محکوم کردن شدید این اقدام بزدلانه و خباثت آمیز که شماری از مجاهدان قهرمان عرصه مبارزه با تروریسم تکفیری زاییده شیطان بزرگ را هدف قرار داد، از دولت محترم جمهوری اسلامی ایران می‌خواهد هرگونه تدابیر و اقدامات لازم را برای احقاق حقوق شهدا و تسلی خاطر ملت غیور ایران اسلامی و محور مقاومت اتخاذ کند. قطعاً این اقدام آمریکای جنایتکار بی پاسخ نخواهد ماند و استکبار جهانی با این جنایت ددمنشانه حمایت و پشتیبانی خود را از تروریست‌هایی که به جان جهان اسلام انداخته، علنی‌تر نمود. هرچند فقدان آن عزیز سربلند آتش سوزان بر وجودمان افکنده است، اما دشمن بداند بیشه ایران خالی از شیر نیست و سرداران سرافراز جبهه مقاومت جای آن شهیدان بزرگوار را پر نموده، راه آن شهید سعید را استمرار خواهند بخشید. خداوند شهدای آزاده ما را با شهدای کربلا محشور بدارد.
بسیج اساتید دانشگاه علم و فناوری مازندران- بهشهر