حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه علم و فناوری مازندران

افتتاح چند پروژه‌ی عمرانی و شرکت در نشست شورای دانشگاه

دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سفر دو روزه خود به استان مازندران، سه‌شنبه ۲۶ شهریور ماه ۹۸ میهمان دانشگاه علم و فناوری مازندران در بهشهر بود. این سفر به منظور بازدید از دانشگاه، افتتاح چندین پروژه‌ی عمرانی و شرکت در نشست شورای دانشگاه انجام شد.

وزیر علوم بلافاصله پس از ورود به دانشگاه با حاضر شدن بر سر مزار دو شهید خوشنام دانشگاه و تجدید میثاق با آرمانهای امام و شهدا برنامه‌های خود را آغاز نمود.

در ادامه، افتتاح چند پروژه در دستور کار قرار داشت که پس از حاضر شدن مهمانان در محل افتتاح و ادای توضیحات توسط مسئولین عمرانی دانشگاه، افتتاح هر پروژه با قرائت آیاتی از کلام الله مجید توسط وزیر علوم انجام پذیرفت.
موتورخانه مرکزی دانشگاه، آشپزخانه و رستوران مکمل و سرانجام، سیستم آبیاری تحت فشار اراضی دانشگاه سه پروژه‌ای بودند که به دستان وزیر محترم و مدیران کشوری، استانی و شهرستانی افتتاح گردید.

در ادامه با ورود وزیر علوم و هیئت همراه به ساختمان دانشکده‌های فنی، سالن شهید کابلی میزبان نشست شورای دانشگاه با حضور وزیر علوم و مسئولین استانی و شهرستانی بود.
در این نشست علاوه بر وزیر علوم و اعضای شورای دانشگاه علم و فناوری، مسئول دفتر وزارتی وزارت علوم، مسئول دفاتر نهادهای مقام معظم رهبری در  دانشگاه‌های استان، نماینده‌ی مردم شرق استان در مجلس شورای اسلامی، معاون استاندار مازندران، فرماندار و شهردار بهشهر، برخی از روسای دانشگاه‌های استان و برخی از خیرین و صنعتگران منطقه نیز حضور داشتند.

در ابتدای این جلسه، دکتر حمید محمدزاده، رئیس دانشگاه علم و فناوری مازندران ضمن بیان خیرمقدم و خوش‌آمدگویی به میهمانان، به معرفی تاریخ شهرستان و ظرفیت‌های دانشگاه و ارائه عملکرد این دانشگاه در سه حوزه‌ی آماری، توصیفی و عمرانی با محوریت شاخصه‌های رشد از زمان استقلال پرداخت و در خاتمه اهم برنامه‌ها و اهداف اصلی و راهبردی این دانشگاه را بیان نمود.

در ادامه حجه‌الاسلام حیدری، مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه به بیان برخی انتظارات دانشگاه از وزیر محترم علوم پرداخت. سپس دکتر شاعری، نماینده‌ی مردم شریف شهرستان‌های بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای‌اسلامی با بیان زوایای مهم دیگری از ظرفیت‌های سرشار منطقه و این دانشگاه، اصلی‌ترین مشکلات این مسیر را، کمبود اعتبارات لازم دانسته و ضمن قول پیگیری‌های لازم به جهت رفع این کمبودها از کانال مجلس شورای اسلامی، نکاتی را به سمع وزیر علوم رساند.

در خاتمه‌ی جلسه، نوبت به دکتر غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری رسید‌. ایشان با تشکر از میزبانی شهرستان بهشهر و تمجید از عملکرد دانشگاه از زمان استقلال، توجه به جذب رشته‌های جدید و میان رشته‌ای در بستر ماموریتهای منطقه‌ای، توجه به آینده‌نگری و آینده‌پژوهی در تدوین راهبردها و همچنین تشکیل شبکه‌ی جامع استانی با همکاری دانشگاه معین و شکل‌دهی به چهارچوب‌ها در تمامی امور را ضروری دانسته و در خاتمه خاطرنشان کردند که علی‌رغم وجود مشکلات مالی در کشور، وزارت علوم مساعدت‌های لازم را مخصوصا در تدوین بودجه‌ی سال جدید مورد توجه قرار خواهد داد.

برنامه‌های سفر وزیر محترم با توقفی کوتاه در مرکز رشد واحدهای فناور و بازدید از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه به پایان رسید.

به جهت تماشای مجموعه‌ی تصاویر افتتاح پروژه‌ها، اینجا و تماشای تصاویر نشست شورای دانشگاه، اینجا کلیک کنید.