ثبت نام در باشگاه بدنسازی برای آذر ماه1401

مشاهده اطلاعیه ...

اطلاعیه ثبت نام در تمرینات بدنسازی آذر 1401

به اطلاع کلیه دانشجویان پسر و دختر علاقمند به شرکت در تمرینات  بدنسازی می­رساند، جهت ثبت­ نام در رشته مذکور و پرداخت شهریه این تمرینات برای آذر ماه سال جاری، تا پایان ساعت 24 روز یک­شنبه مورخ 1401/08/29به سامانه https://workshops.mazust.ac.ir مراجعه نمایند. لازم به ذکر است با توجه به عقد قرارداد جدید با سالن­های بدنسازی رکورد و سالن بدنسازی مردان آهنین، دانشجویان می توانند بر حسب تمایل و  با توجه به ظرفیت های اعلام شده در این سالن ها ثبت نام نمایند.

سالن بدنسازی مردان آهنین:

حداکثر ظرفیت بدنسازی: 33 نفر پسر و 17 نفر دختر

روزهای  تمرین آقایان: شنبه تا پنج­شنبه ساعت 11 الی 15 و 18 الی 24.

روزهای  تمرین خانم ­ها: شنبه تا پنج­شنبه ساعت  8 الی 11 و 15 الی 18.

آدرس سالن بدنسازی مردان آهنین: بهشهر- خیابان عبدالحق، کوچه خیام.

سالن بدنسازی رکورد:

حداکثر ظرفیت بدنسازی: 20 نفر پسر و 10 نفر دختر

روزهای  تمرین آقایان: شنبه تا پنج­شنبه ساعت 12 الی 16 و 19 الی 23.

روزهای  تمرین خانم­ها: شنبه تا چهارشنبه 8 الی 12 و 15 الی 19--پنج­شنبه­ ها 8 الی 12.

آدرس سالن بدنسازی رکورد: بهشهر- خیابان امام، قبل از چهار راه امام، کوچه خاکپور، انتهای کوچه.

تذکر:

1. بازه زمانی شرکت در تمرینات فوق ­برنامه بدنسازی برای ثبت ­نام کنندگان، تا پایان آذر ­ماه می­ باشد.
  2. با عنایت به محدود بودن ظرفیت و زمان ثبت ­نام، اولویت با دانشجویانی است که زودتر ثبت نام کنند.
  3. حق شرکت، برای دانشجویان جهت استفاده از باشگاه بدنسازی مردان آهنین و باشگاه رکورد به صورت نیم ­بها و به مبلغ  700/000 ریال می ­باشد، که این مبلغ از طریق سامانه workshops  قابل پرداخت می­باشد.