اطلاعیه مهم در خصوص ثبت نام الویت بعدی مقطع کارشناسی ارشد 1400

مشاهده اطلاعیه...

اطلاعیه مهم در خصوص ثبت نام ورودی 1400 مقطع کارشناسی ارشد - اولویت بعدی

ضمن عرض تبریک قبولی شما دانشجویان عزیز در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علم وفناوری مازندران و آرزوی توفیق روزافزون در کلیه مراحل زندگی، به اطلاع می رساند:

ثبت نام ورودی های 1400 کارشناسی ارشد اولویت بعدی شامل دو مرحله می باشد که هر دو مرحله باید انجام گیرد.

مرحله اول - ثبت نام اینترنتی:  از ساعت 10 صبح روز سه شنبه 25 آبان 1400 الی جمعه 28 آبان 1400

مرحله دوم - ارسال مدارک: با توجه به شرایط شیوع بیماری کرونا، دانشجویان به جای مراجعه حضوری، مدارک ذکر شده در اطلاعیه شماره 2 را فقط به صورت پستی تا پنجشنبه مورخ 4 آذر ماه 1400  به آدرس دانشگاه ارسال نمایند .

لازم به ذکر است که هردو مرحله ثبت نام می بایست انجام پذیرد.

زمان شروع کلاس­ها: برای آموزش نحوه شرکت در کلاس به اطلاعیه شماره 10 مراجعه نمایید. لازم به ذکر است که با توجه به مصوبه ی شورای آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، امتحانات پایان ترم در ترم 14001 بصورت حضوری برگزار خواهد شد.، مگر آنکه براساس مصوبه ستاد ملی کرونا، مجوز حضوری شدن امتحانات دانشگاه­ها لغو گردد.

تذکر مهم: دانشجویان پسر که فاقد کارت پایان خدمت می­باشند، جهت صدور معافیت تحصیلی به اطلاعیه شماره 13 توجه نمایند.

برای پیگیری اخبار دانشگاه می­توانید از آدرس @MazStudentNews در شبکه­های مجازی استفاده نمایید.

دانشگاه علم و فناوری مازندران

اطلاعیه شماره 1: دریافت شماره دانشجویی (براساس شماره پرونده آزمون سراسری)

اطلاعیه شماره 2: مدارک مورد نیاز برای ثبت نام اینترنتی و حضوری

اطلاعیه شماره 3: راهنما برای ثبت نام اینترنتی

اطلاعیه شماره 4: راهنما برای ارسال مدارک

اطلاعیه شماره 5: فرم های آموزشی مورد نیاز جهت بارگذاری در سامانه فرم ها (seeda)

اطلاعیه شماره 6: مشاهده برنامه کلاسی به تفکیک رشته- نیمسال اول 1401-1400

اطلاعیه شماره 7: راهنمای استفاده از سامانه آموزشی

اطلاعیه شماره 8: نحوه پرداخت شهریه

اطلاعیه شماره 9: راهنمای استفاده از سامانه seeda

اطلاعیه شماره 10: راهنمای حضور در کلاس مجازی

اطلاعیه شماره 11: راهنمای استفاده از سامانه یارا

اطلاعیه شماره 12: راهنمای استفاده از سامانه سلامت

اطلاعیه شماره 13: راهنمای استفاده از سامانه معافیت تحصیلی

پاسخگویی به سوالات آموزشی ، مالی ، دانشجویی و رفاهی پذیرفته­ شدگان 1400 از طریق سامانه seeda دانشگاه بخش مدیریت ارتباطات می­باشد، در شرایط اضطرار می­توانید با شماره تماس­های زیر در ارتباط باشید.

• شماره تماس جهت ارتباط با کارشناس رشته مهندسی کامپیوتر 34556014-011 (سرکار خانم قلندری)

• شماره تماس جهت ارتباط با کارشناس رشته مهندسی برق 34556014-011 (سرکار خانم شباهنگ)
  • شماره تماس جهت ارتباط با کارشناس رشته مهندسی شیمی 34556014-011 (سرکار خانم صداقت)
  • شماره تماس جهت ارتباط با کارشناس  مهندسی صنایع 34556017-011 (جناب آقای اسدی)
  • شماره تماس جهت ارتباط با کارشناس رشته ریاضیات و کاربردها 34556032-011 (جناب آقای زارع)

در صورت هرگونه مشکل یا ابهام فنی به آدرس زیر در شبکه مجازی پیام ارسال نمایید. حتما در هنگام ارسال پیام مشخصات کامل خود شامل نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی و رشته قبولی را اعلام نمایید.

@kaveh_pourebrahimi