اطلاعیه مهم در خصوص ثبت نام ورودی 99 مقطع کارشناسی رشته ریاضیات و کاربردها بر اساس سوابق تحصیلی

مشاهده اطلاعیه ...

ضمن عرض تبریک قبولی شما دانشجویان عزیز در مقطع کارشناسی دانشگاه علم وفناوری مازندران و آرزوی توفیق روزافزون در کلیه مراحل زندگی، به اطلاع می رساند:

ثبت نام ورودی های 99 شامل دو مرحله می باشد که هر دو مرحله باید انجام گیرد.

زمان ثبت نام اینترنتی:  از ساعت 12 ظهر روز چهارشنبه 30 مهر 1399 الی جمعه 2 آبان 1399  (تاریخ ثبت نام اینترنتی تا روز چهارشنبه 1399/08/07 تمدید گردید)

زمان ثبت نام حضوری: زمان تحویل مدارک، روزهای شنبه 3 آبان 1399 و دوشنبه 5 آبان 1399 از ساعت 9 صبح الی ساعت 15 می باشد. دانشجویان در صورت تمایل می­توانند به جای حضور در دانشگاه مدارک ذکر شده در اطلاعیه شماره 2 را به صورت پستی به آدرس دانشگاه ارسال نمایند . (تاریخ ثبت نام حضوری نیز  تا روز چهارشنبه 1399/08/07 تمدید گردید)

لازم به ذکر است که هردو مرحله ثبت نام می بایست انجام پذیرد.

اطلاعیه شماره 1: دریافت شماره دانشجویی (براساس شماره پرونده آزمون سراسری)

اطلاعیه شماره 2: مدارک مورد نیاز برای ثبت نام اینترنتی و حضوری

اطلاعیه شماره 3: راهنما برای ثبت نام اینترنتی

اطلاعیه شماره 4: راهنما برای ثبت نام حضوری