نحوه برگزاری کلاس های مجازی

مشاهده اطلاعیه ...

آشنایی با نحوه برگزاری کلاس های مجازی

قابل توجه دانشجویان گرامی

برای ورود به کلاس های مجازی دانشگاه علم وفناوری مازندران ترجیحا از مرورگر chrome  استفاده نمایید.

جهت ورود به کلاس های مجازی باید از طریق سامانه آموزشی خود به آدرس:

https://reg.mazust.ac.ir  اقدام نمایید.

جهت آشنایی با نحوه ورود به کلاس مجازی، به راهنمای ارائه شده در پایین مراجعه فرمایید.

1- کافیست وارد سامانه آموزش خود شده
reg.mazust.ac.ir
2-نام کاربری و پسورد خود را وارد نمایید
3-سپس وارد نمرات ترم شده و ترم 13991 را انتخاب نمایید
4-لیست دروس این ترم شما نمایش داده می شود، در کنار هر درس، دکمه ای به نام 'کلاس مجازی' قرار داده شده است که با کلیک بر روی آن یک پنجره ی جدید باز می شود.
5-کافیست بر روی عنوان درس کلیک نمایید و در ادامه اجازه باز شدن نرم افزار adobe conect را دهید.
 با این کار شما وارد کلاس مجازی خواهید شد

فیلم آموزشی برای گوشی اندروید جهت ورود به کلاس مجازی

قابل ذکر است در محیط سیستم عامل ویندوزی نیز به مانند سیستم عامل اندروید، برنامه adobe connect نیاز به نصب می باشد که فایل آن در کانال و سایت دانشگاه قرار داده شده است و روند وارد شدن به کلاس درسی مشابه می باشد.

دانشجویان دانشگاه علم و فناوری مازندران می توانند

از طریق سامانه کمک آموزشی(LMS) یارا (به آدرس: yara.mazust.ac.ir )، از اطلاعیه ها و اعلان های استاد درس مربوطه مطلع گردند

و از طریق گزینه پیام رسان این سامانه با استاد خود در ارتباط باشند.

آموزش سامانهLMS  یارا – دانشگاه علم و فناوری مازندران

برای سیستم عامل اندورید و IOS- مخصوص دانشجويان

دانلود فایل adobe aconnect برای سیستم عامل اندروید

فیلم آموزشی برای گوشی اندروید جهت ورود به کلاس مجازی

قابل ذکر است در محیط سیستم عامل ویندوزی نیز به مانند سیستم عامل اندروید، برنامه adobe connect نیاز به نصب می باشد که فایل آن در پایین قرار داده شده است و روند وارد شدن به کلاس درسی مشابه می باشد.

تاکید می گردد ترجیحا از مرورگر  google chrome استفاده شود.

برای محیط ویندوزی (مخصوص دانشجویان و اساتید)

1- دانلود و نصب مرورگر google chrome

2- دانلود فایل­ و نصب نرم افزار - Adobe Connect برای سیستم عامل ویندوز(در سیستم عامل ویندوز حتماً همین نسخه نصب گردد)

**دانلود فونت فارسي مخصوص ويندوز (براي تايپ فارسي در محيط)  - بعد از نصب فونت، سيستم حتما ري استارت شود.

**راهنماي نصب فونت در ويندوز

فیلم آموزشی برای گوشی اندروید جهت ورود به کلاس مجازی- مخصوص دانشجویان

فیلم آموزشی جهت تست برنامه Adobe Connect، جهت ورود به کلاس مجازی- مخصوص دانشجویان - برای سیستم عامل ویندوز

راهنماي تصویری ورود به کلاس مجازي دانشگاه علم و فناوري (اندروید و ویندوز)- مخصوص دانشجويان