دوشنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ ۰۲:۲۰ ۳۸۰ مرتبه

روز پرترافیک انتصابات در دانشگاه علم و فناوری مازندران

صبح روز گذشته - یکشنبه مورخه 5 اسفند 97 - دانشگاه علم و فناوری ، روز پرترافیکی از انتصابات را به خود دید و جلسه‌ی تودیع و معارفه‌ی مدیرانِ معاونت آموزشی و پژوهشی ، دانشکده‌ی علوم و مشاور رئیس دانشگاه برگزار شد .

در این نشست که با حضور ریاست دانشگاه علم و فناوری مازندران ، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه ، معاونین و روسای دانشکده‌ها و مدیران و کارشناسان معاونت آموزشی و پژوهشی برگزار شد ؛ بعد از صحبت‌های رئیس مجموعه و سایر مدیران ، ابتدا ضمن قدردانی از زحمات دکتر رمضانی در معاونت آموزشی و پژوهشی ، دکتر طهماسبی به عنوان سرپرست جدید این معاونت معارفه شد .

سپس با تقدیر از زحمات سرکار خانم دکتر قربانی به عنوان مشاور رئیس دانشگاه علم و فناوری ، دکتر رمضانی عهده‌دار این سمت شد و در خاتمه با تودیع دکتر طهماسبی از سمت ریاست دانشکده‌ی علوم ، دکتر محمد اسلامیان به عنوان سرپرست جدید این قسمت معارفه گشت .

برای دیدن تصاویر این جلسه ،  اینجا  (سری اول) و (سری دوم) کلیک کنید ...

تمامی حقوق این سامانه برای دانشگاه علم و فناوری مازندران محفوظ است | تولید ۱۳۹۶