یکشنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۷ ۱۰:۰۳ ۱۳۰ مرتبه

پیام دکتر محمدزاده ، رئیس دانشگاه علم و فناوری مازندران به مناسبت روز مهندس

به مناسبت پنجم اسفند ماه، گرامیداشت روزمهندس؛ دکتر حمید محمدزاده، رئیس دانشگاه علم و فناوری مازندران، پیام تبریکی صادر نمود که متن آن به شرح ذیل است:

بسمه تعالی
پنجم اسفندماه در تقویم ایران اسلامی، خجسته زادروز دانشمند بزرگ ایرانی خواجه نصیرالدین طوسی «روز ملی مهندسی» نامگذاری شده است.
این روز فرصتی برای بزرگداشت و قدردانی از افرادیست که با تعهد و تفکر، توسعه و پیشرفت را برای جامعه رقم زده‌اند. زنان و مردانی که با علم و دانش و تخصص‌شان دغدغه بهبود کیفیت زندگی را دارند و همواره در این جهت گام برمی‌دارند.
مهندسان بی‌شک آفرینندگان دنیای مدرن و تکنولوژی امروز هستند که با تکیه بر خلاقیت و نوآوری توانسته اند جایگاهی ارزشمند را در مسیر توسعه پایدار کشور برای خود کسب نمایند و این جای بسی شکر دارد.
اینجانب بار دیگر این روز را به پویندگان راه دانش و مهندسان عزیز این مرز و بوم تبریک عرض نموده و رجا واثق دارم این بزرگواران با بهره‌گیری از تخصص و تقوا خویش، همواره مسیر پیشرفت روزافزون ایران اسلامی را سبب خواهند شد.

حمید محمدزاده ؛ رئیس دانشگاه علم و فناوری مازندران

تمامی حقوق این سامانه برای دانشگاه علم و فناوری مازندران محفوظ است | تولید ۱۳۹۶