چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ ۲۳:۱۱ ۲۳۹ مرتبه

برگزاری باشکوه دومین سالگرد تدفین شهدای خوش‌نام دانشگاه علم و فناوری مازندران

دومین سالگرد تدفین شهدای خوش‌نام دانشگاه علم و فناوری مازندران ، عصر روز دوشنبه مورخه 13 اسفند در محل تالار اندیشه‌ی دانشگاه با حضور مدیران ، اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های شهرستان و آحاد مردم شهیدپرور بهشهر برگزار شد .

در این مراسم که خانواده‌های معظم شهدا ، جانبازان و ایثارگران بهشهر و همچنین خانواده‌های شهدای دانشجوی شهرستان و مدافع حرم استان مازندران حاضر بودند ؛ سخنران این مراسم ، سردار منطقی با بیان گوشه‌ای از رشادت‌های رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس افزود ، این فداکاری‌ها در طول عمر 40 ساله‌ی انقلاب ادامه داشته و هم‌اکنون در دلاور مردان مدافع حرم زینبی (س) متبلور گشته است .

در ادامه‌ برنامه ، همسر شهید مدافع حرم ، سید جواد اسدی که اخیرا تفحص و شناسایی شد به روی سن برنامه آمد و در نشستی صمیمانه و احساسی با حضار به گفت‌وگو پرداخت . سپس پس از اجرای چند برنامه از جمله اثر فاخر موسیقی زنده‌ی دانشجویان دانشگاه علم و فناوری ، در انتها از خانواده‌های شهدای دفاع مقدس ، مدافع حرم و مدافع وطن تقدیر بعمل آمد .

پس از پایان مراسم ، حاضرین بصورت دسته‌‌ی عزاداری از محل همایش به سمت مزار دو شهید آرمیده‌ی در دانشگاه حرکت نموده و در محل مزار با اجرای برنامه‌های سنتی نمادین عروسی همچون مجمع‌گردانی ، حنابندان و غیره ، همراه با ذکر مصائب اهل‌بیت به عزاداری پرداختند .

برای مشاهده‌ی تصاویر این مراسم باشکوه و بیاد ماندنی اینجا (گزارش 1) و اینجا (گزارش 2) کلیک کنید ...

تمامی حقوق این سامانه برای دانشگاه علم و فناوری مازندران محفوظ است | تولید ۱۳۹۶