به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فناوری مازندران، نشست مشترک هیات رئیسه دانشگاه با اعضای هیئت علمی دانشکده مهندسی شیمی، صنایع و عمران، روز دوشنبه مورخ 1403/07/30 در سالن شهید کابلی دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این نشست، دکتر ربانی، رئیس دانشگاه علم و فناوری مازندران ضمن ابراز خرسندی از برگزاری نشست مشترک با اعضای محترم هیئت علمی دانشکده مهندسی شیمی، صنایع و عمران، اظهار داشت: در جلسات سعی بر این است تا ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده، از نظرات، انتقادات و پیشنهادات اعضای محترم هیئت علمی در پیشبرد اهداف دانشگاه استفاده شود.
دکتر ربانی ضمن قدردانی از فعالیتهای صورت گرفته در دانشکده مهندسی شیمی، صنایع و عمران بویژه برگزاری نهمین کنفرانس بینالمللی فناوری و مدیریت انرژی در سال گذشته، افزود: با توجه به افزایش 100 درصدی تعداد اعضای هیئت علمی در این دانشکده امید است با همت و تلاش همکاران و تامین تجهیزات مورد نیاز در آزمایشگاههای تحقیقاتی، فعالیت های پژوهشی و صنعتی اساتید با رشد بیشتری ادامه یابد. دکتر ربانی با اشاره به صدور رای دیوان عالی کشور به نفع دانشگاه در پرونده قضایی سالهای اخیر افزود: پیگیری های لازم در حال انجام است تا مبلغ کسر شده از حساب دانشگاه عودت گردد و بتوان با اختصاص اعتبارات لازم بخشی از کمبودهای آزمایشگاههای تحقیقاتی را جبران نمود.
رئیس دانشگاه علم و فناوری مازندران با اشاره به جوانگرایی و استفاده از ظرفیت اساتید جوان دانشگاه در سمت های اجرایی، افزود: استفاده از خردجمعی و استقبال از پیشنهادات سازنده، بهرهمندی از تمامی ظرفیتهای نیروی انسانی کارآمد در مجموعه مدیریتی بدون توجه به جناحبندیهای سیاسی، شناسایی نظام مسائل کلان دانشگاه جهت بهبود تصمیمات، تدوین برنامه راهبردی دانشگاه، تفویض اختیارات به معاونین و روسای دانشکدهها جهت پیشبرد امور محوله و اصلاح هرم اعضای هیات علمی از مهمترین موارد رویکردهای مدیریتی اتخاذ شده در طی دوسال و نیم اخیر بوده است. دکتر ربانی در خاتمه سخنان خود به مهمترین اقدامات صورت گرفته در طی دو سال اخیر اشاره نموده و افزود: استقلال هیئت امنا و هیئت ممیزه دانشگاه، افزایش 70 درصدی تعداد اعضای هیئت علمی دانشگاه، ساخت دانشکده فناوریهای نوین نفت و انرژی، ساخت فاز 2 ساختمان اداری و توسعه فضای اداری دانشگاه، شروع ساخت شهرک خوابگاهی دانشجویی و خوابگاه متاهلی، افزوده شدن 12 رشته گرایش تحصیلی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، ابلاغ ماموریت دانشگاه و توسعه فعالیتهای دانشگاه در حوزه علوم دریایی و محیط زیست، اخذ مجوز جذب دانشجویان بینالملل از مهمترین اقدامات صورت گرفته در طی 30 ماه اخیر بوده است.
نجام شده و برنامههای آتی ارائه نمود. وی با اشاره به بالاترین نرخ افزایش تعداد اعضای هیات علمی در این دانشکده، به کمبود فضای فیزیکی و آزمایشگاهی اشاره کرد و افزود: با توجه به پیشنهادات ارائه شده به معاونت محترم اداری و مالی و تدابیر در نظر گرفته شده انتظار بر این است تا بخشی از این مشکلات مرتفع گردد که یقینا رفع برخی محدودیتها و افزایش فضای فیزیکی و تجهیز آزمایشگاههای تحقیقاتی به رشد فعالیت های پژوهشی و ارتقا جایگاه دانشگاه منجر خواهد شد.
در پایان جلسه، اعضای محترم هیئت علمی دانشکده مهندسی شیمی، صنایع و عمران به بیان انتقادات، نظرات و پیشنهادات خود در خصوص بهبود و ارتقا شاخصهای کمی و کیفی فعالیتهای دانشگاه پرداختند.