بمناسبت ایام الله دهه فجر و چهل و ششمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی؛ نشست هم اندیشی اعضای هیئت علمی دانشگاه علم و فناوری مازندران با دعوت از دکتر صادق رضایی عضو هیات علمی گروه مهندسی عمران دانشگاه با موضوع تاریخ تمدن ایران در سالن جلسات شهید کابلی دانشگاه علم و فناوری مازندران برگزار شد.
در ابتدای این نشست حجت الاسلام محمدحیدری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علم و فناوری مازندران با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری، گفت: ما با دشمنی روبرو هستیم که حتی حقی برای دفاع از خودمان قائل نیست. در واقع دشمنان ما می گویند بی دفاع بمانید تا هر زمان که خواستیم کشورتان را مورد تهاجم قرار دهیم. جبهه مقابل جمهوری اسلامی خبیث، دروغگو، خدعه گر، مخالف استقلال ملت ها هستند.
مسئول نهاد مقام معظم رهبری دردانشگاه در ادامه به شاخص های نهضت حضرت امام راحل اشاره کرد و افزود: از سوی معمارکبیرانقلاب شاخص های مهمی برای تداوم مسیر انقلاب مشخص شده است که از مهمترین آنها می توان به ایستادگی در مقابل استکبار که خودبرتربین، حق ناپذیر و جنایتکار است، مقابله با یاس و ناامیدی و تقویت امیدواری مردم از طریق توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی، انقلابی بودن و انقلابی ماندن، تحت تاثیر قدرت های شیطانی واقع نشدن، ساده زیستی و قناعت، زهد و دوری از تشریفات و توجه به مستضعفین، اشاره نمود که همه ما باید برای عمل به این شاخصها اهتمام لازم را داشته باشیم.
در ادامه این جلسه دکتر صادق رضایی، عضو هیئت علمی دانشگاه علم و فناوری مازندران با اشاره به مباحثی درخصوص تاریخ تمدن ایران، افزود: تاریخ پر از نکات آموزنده برای هر ملتی است و تاریخ ایران به دلیل قدمت کهن این سرزمین سرشار از آموزه های فراوان است. وی در ادامه افزود: تاریخ ایران به سه دوره کلی قبل از ورود آریایی های تا ورود اسلام، از ورود اسلام تا برآمدن صفویان و از برآمدن صفویان تا انقلاب اسلامی تقسیم می گردد. کشف تمدن های کهن مانند تپه سیلک و شهر سوخته حاکی از حضور مردمی پیشرفته و متمدن در ایران می باشد که با ترویج فرهنگ، هنر و فنون پیشرفته خود در دوران باستان کمک بزرگی به گسترش تمدن کردند.
دکتر رضایی در ادامه با اشاره به فراز و فرودهای فراوان در گذر تاریخ تمدنی ایران، افزود: در طی هجوم و جنگ هایی که در طی تاریخ علیه سرزمین پهناور ایران زمین انجام شد، هرگاه متجاوزان قصد تحمیل عقاید خود بر مردم را داشته اند، نه تنها در این امر موفق نبودند بلکه این مهاجمین بودند که تحت تاثیر فرهنگ غنی مردم ایران قرار گرفتند.
در پایان جلسه اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه به بیان نقطه نظرات و طرح سوالات خود پیرامون مباحث مطرح شده در جلسه پرداختند.